Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    26. Kolovoz 2022. 06:43

Ja blizance nosim dobila sam dva kilograma ,u dvadesetom tjednu sam ,prije trudnoce imala 65 kilograma smrsavila sedam kg prva tri mjeseca i sad sam na 60,danas mi pregled cijelu moc od zgaravice nisam spavala i tako već danima inace me uzasno muci ,a sad ne prestaje nekoliko mjeseci 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Mareeeee3112
    26. Kolovoz 2022. 07:20

Jutro cure evo ja upravo obavljam ogt ...prvo su mi vadili prst pa odmah iz vene i dali taj odvratan  napitak ko da u 1 dcl vode stavili 5 žlica velikih šećera skoro se ispovracala ugl sad sjedim na zraku i čekam drugo vađenje... 
    Ne zamarajte se kilazom jedino ukoliko doktorica tj ginekolog smatra da trebate ..neko je prije imao više kg pa manje dobio neko manje pa je više dobio neko je jednostavno pun vode .... itd...a neko samo malo više papa...ne zamarajte se...
    Poslije ćemo skidat 😅

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Satsuke
    26. Kolovoz 2022. 07:42

Ja sam isto danas na ogtt, popila i to preživjela, čekam sad prvo vađenje. Nadam se da neću morati ponavljati test.🙈

Jeste vi vodile pratnje, ne znam dal da nekoga nazovem da dođe u slučaju da me uhvati vrtoglavica?

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

Mareeeee3112
    26. Kolovoz 2022. 07:48

Satsuke

Ja sam isto danas na ogtt, popila i to preživjela, čekam sad prvo vađenje. Nadam se da neću morati ponavljati test.🙈

Jeste vi vodile pratnje, ne znam dal da nekoga nazovem da dođe u slučaju da me uhvati vrtoglavica?

Ma ja sam sama tu sjedim na klupici u grižanskoj... meni su prvo vadili iz prsta pa vena i onda tek pila to čudo ...uh

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

snowwhite1410
    26. Kolovoz 2022. 07:54

Jutro 😁 cure 🥰kako ste vidim da radite ogtt samnom je išao moj dečko 😁 on me čekao vani .
    Što se tiče kg evo nas u 27 tjednu i do sada sam dobila 7 kg i mislim da mi je puno u grudima jer su mi baš narasle jako a po svuda sam se raširila i leda i guza sve 😅 valjda će otići kada rodim 
    Jesu vama otekle ruke jutros se probudim ne mogu ih micati koliko su mi otekle .
    Evo upravo pijem kavicu ☕

Mareeeee3112
    26. Kolovoz 2022. 07:57

snowwhite1410

Jutro 😁 cure 🥰kako ste vidim da radite ogtt samnom je išao moj dečko 😁 on me čekao vani .
    Što se tiče kg evo nas u 27 tjednu i do sada sam dobila 7 kg i mislim da mi je puno u grudima jer su mi baš narasle jako a po svuda sam se raširila i leda i guza sve 😅 valjda će otići kada rodim
    Jesu vama otekle ruke jutros se probudim ne mogu ih micati koliko su mi otekle .
    Evo upravo pijem kavicu ☕

Ne otiću  mi no imala sam grčeve a najviše grceva imam u nogama  ... noge mi malo znaju otec ako dugo hodam ili sjedim sve u svemu ok sam pijem mg 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    26. Kolovoz 2022. 07:59

Pozdrav s klupice
    https://ibb.co/rFTbKbJ

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Satsuke
    26. Kolovoz 2022. 08:05

Ma nazvat ću onda i nekog da me pokupi i donese pola pekare. Sve bih sad pojela😂

Mare3112

Pozdrav s klupice

Ja sam išla u Breyer inače bi se družile sad☺️

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

snowwhite1410
    26. Kolovoz 2022. 08:06

Mare3112

Pozdrav s klupice

Baš lijepo izgledaš 😁kao da nisi radila taj ogtt 😁Mare jesi se ti pripremila s robicom 😊

Mareeeee3112
    26. Kolovoz 2022. 08:22

snowwhite1410

Mare3112

Pozdrav s klupice

Baš lijepo izgledaš 😁kao da nisi radila taj ogtt 😁Mare jesi se ti pripremila s robicom 😊

Dobila sam em nove robice  punu vreću em mi je svekrva već kupila 3 bodia  u čarapice  em mi kuma još jednu punu vreću spremila  nove robe...evo druzim se tu s ostalom trudnicama ima nas 3 na vađenju pa nije nam dosadno🙃

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.