Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    20. Lipanj 2023. 09:34

BlairWaldorf

Ana_

Cure, kako vi i bebaci podnosite ove vrućine koje su krenule? A se znoji dosta, ali podnosi nekako. Ja ionako volim da je toplo 😁
    Cijeli se oznoji jadan, pogotovo ako smo u kolicima ili autosjedalici pa leđa iza , kakogod ga obučem 🤷 mi uskoro krećemo s dohranom, probati ću mu dati komad tikvice pa ću vidjeti kako će to ići… Hehehe. Kad su vam se bebe posjele ?

https://ibb.co/fvBKLGF ovo si naručite da olakšate bebama ❤️

snowwhite1410
    20. Lipanj 2023. 09:56

Cure pomozite 😥😥😥ja sam bebi dala bananu i za ručak krumpir i tikvica i mrkva ali ju je brižnu zatvorilo sada jadna ne može kakat već dva dana se muči šta da napravim dala sam joj šljivu jučer da ju potjera ali ništa idu joj zubi pa i to i ovo 😥koma sam 

Bumbarica
    20. Lipanj 2023. 11:56

snowwhite1410

BlairWaldorf

Ana_

Cure, kako vi i bebaci podnosite ove vrućine koje su krenule? A se znoji dosta, ali podnosi nekako. Ja ionako volim da je toplo 😁
    Cijeli se oznoji jadan, pogotovo ako smo u kolicima ili autosjedalici pa leđa iza , kakogod ga obučem 🤷 mi uskoro krećemo s dohranom, probati ću mu dati komad tikvice pa ću vidjeti kako će to ići… Hehehe. Kad su vam se bebe posjele ?
    https://ibb.co/fvBKLGF ovo si naručite da olakšate bebama 

Stvarno pomaže ili? Moze to u košaru?

Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
    VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
    7/24 planirani FET

snowwhite1410
    20. Lipanj 2023. 12:43

Bumbarica

snowwhite1410

BlairWaldorf

Ana_

https://ibb.co/fvBKLGF ovo si naručite da olakšate bebama

Stvarno pomaže ili? Moze to u košaru?

Prijateljica to ima i rekla je odlično 😍 da prenosi stalno u autosjedalicu i kolica i da pomaže nije za košaru nego po grupama imaš za jaje 0,1,2 grupa

buhtlica23
    20. Lipanj 2023. 14:53

snowwhite1410

Cure pomozite 😥😥😥ja sam bebi dala bananu i za ručak krumpir i tikvica i mrkva ali ju je brižnu zatvorilo sada jadna ne može kakat već dva dana se muči šta da napravim dala sam joj šljivu jučer da ju potjera ali ništa idu joj zubi pa i to i ovo 😥koma sam

Probaj zobene, suha sljiva ili palenta suha sljiva, kruska isto pomaze. Kad dajes klopu uvijek moras paziti sto dajes. Npr mrkva zatvara kao i krompir. To bi trebala davati sa necim drugim, tj ne kombinirat stvari koje zatvaraju tako u pocetku.  Npr moze mrkva,tikvica, EDMU. I obavezno sto vise tekucine. Ne znam kako stojite sa unosom vode no moja kako je pocela piti vodu ide svaki dan na WC 😀

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

snowwhite1410
    20. Lipanj 2023. 15:06

buhtlica23

snowwhite1410

Probaj zobene, suha sljiva ili palenta suha sljiva, kruska isto pomaze. Kad dajes klopu uvijek moras paziti sto dajes. Npr mrkva zatvara kao i krompir. To bi trebala davati sa necim drugim, tj ne kombinirat stvari koje zatvaraju tako u pocetku. Npr moze mrkva,tikvica, EDMU. I obavezno sto vise tekucine. Ne znam kako stojite sa unosom vode no moja kako je pocela piti vodu ide svaki dan na WC 😀

Nisam znala da mrkva zatvara 😥😥😥😥moja pije čaj od hippa od koromača ali ne popije puno ali svakih 1 h joj dam ali doji vidjeti ću dali će imati stolicu ali baš mi je krivo ja sam zezla ili to ima veze s zubima 

• ikica_90
    20. Lipanj 2023. 16:00

Ma bez brige, malo šljiva i kruške i kakala bude ko velika 😘 moj mali baš nije oduševljen kljunašicom, borimo se ali neki put mu sam odvenem gornji dio i dam mu iz čaše. Naravno da se zalije pola, al bar nes popije 😁 sad je u nekoj fazi kad bi puzao, al mi ne ide pa je nervozan 🙈 diže guzu i proteže se 

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• leptirić007
    20. Lipanj 2023. 21:08

Tina0409

Cure,
    Vaše bebice su malo starije od moje cure,pa me zanima iz vašeg iskustva,ona se počela kao dizati,diže glavu kao da hoće doći u sjedeći položaj.Nekako mi je mala,neznam da ju spoticem da to ne radi ili da ju pustim?Mi neki dan kupili Joolz Aer + i preporodili se.Inače smo na 3 katu bez lifta,pa stalno nosi gore dolje sve,a ovo milina,staviš preko ramena i nosiš.

Nemoj ju poticat da to radi...moja Tena to isto radi (5 mjeseci ima), a prošli tjedan mi na pregledu fizijatrica rekla da to nije ok...na taj način kompenzira slabije donje trbušne mišiće

• leptirić007
    20. Lipanj 2023. 21:09

I bok curke, znam da se nisam javljala jos od kad sam rodila valjda...vidim da je tu kod vas bilo svega... 

BlairWaldorf
    20. Lipanj 2023. 21:32

Ana_

BlairWaldorf

Ana_

A u kolicima čak i dobro prođe, u jaju je užas živi, skroz mokar.
    Koliko ti ima beba? Ja planiram početi sa 5.5mj, sad sa 4.5 smo bili kod pedijatrice i rekla je kao da već možemo, ali ipak bih pričekala još malo.
    Za posjedanje ću ti znati reći kroz koji mjesec 😅

Moj isto pet ipo , uskoro krećemo ... Dojen je pa nema potrebe prije punih šest. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.