Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mo_zg
    18. Kolovoz 2021. 19:04

Slee

Zasto se ogradice ne preporucuju? Ja ne znam nista o nicemu, uputite me 😂

Mislim da se to odnosi na ogradice koje se ne mogu pricvrstiti na krevetić, pa da ne bi bebica slučajno povukla ogradicu za sebe. Mi imamo ogradicu od Etherala, i ona se veže za kinderbet, mogu reć da nam je jako dobro poslužila jer se mali po noći vrti ko kazaljka na satu i da nema ogradice, udarao bi s glavom u stranice kinderbeta. Na strani gdje je moj krevet, ima one zaštite za svaku prečkicu pojedinačno

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

• nelanr_
    18. Kolovoz 2021. 20:57

Slee

Zasto se ogradice ne preporucuju? Ja ne znam nista o nicemu, uputite me 😂

ja kako sam skontala zbog SIDS jer se dijete moze valjda ugusiti... e sad ne znam nisam mislila one debele punjene jastuk ogradice vec uzeti neku tanku samo na dio do zida cisto da se  ne udari, a nesto mi bezveze onako pust prazan krevetac bez ikakve dekoracije 😂 ja sam malo citala te neke preporuke sta smije sta ne i uopce nisam pametna po ovom ne smijem dijete ni dekom pokriti ni nista 😳 bas nisam pametna sta i kako 

boy 💙🌍

jelenas
    18. Kolovoz 2021. 20:59

Cure, mislim da je za novorođenče zaista najbolje samo plahta, skroz zategnuta, bez ikakvih dodataka u kreveticu. Realno tako male bebe se ne miču pa se baš ni ne mogu lupiti. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Teeny
    18. Kolovoz 2021. 21:04

Kada vidim kakvu slatku robicu kupujete tacno mi bude zao sto jos uvijek ne znam spol.
    U ponedjeljak mi je pregled, ali je moj doktor na godisnjem tako da ne ocekujem puno od pregleda.
    Planiram se kroz dvije sedmice naruciti privatno na 4D pa se nadam da cu tad konaxno saznati.
    Aurora nema na cemu 😘
    Slee ja imam ogradicu koja se veze za krevetic s jedne strane, s druge strane nema da je mogu vidjet.
    Kao sto Mo kaze i nama je bas korisna, curka se stvarno puno vrti u toku noci i bar s jedne strane ne udara glavom od krevetic. Evo otprilike je na ovaj fazon
    https://ibb.co/KG0h6Y1

Teeny
    18. Kolovoz 2021. 21:07

jelenas

Cure, mislim da je za novorođenče zaista najbolje samo plahta, skroz zategnuta, bez ikakvih dodataka u kreveticu. Realno tako male bebe se ne miču pa se baš ni ne mogu lupiti.

Da, slazem se,. to sam zaboravila spomenuti.
    Kad se tek rodila ogradicu nisam postavljala, tek kad smo spustili madrac jedan nivo nize onda smo je postavili. Kad je skroz mala mislim i da nema potrebe za tim.. 

Bela_le
    18. Kolovoz 2021. 21:11

Mi nismo imali nista dok je bila bas mala, kad je imala oko 6 mjeseci pocela je lupati glavom u ogradicu pa smo uzeli onu pletenicu za krevetic, super su mi i one tubice sto idu na resetkice, a mislim da to bebac ne moze povuc... nego meni se sad namece pitanje, nije preporuka dekice, ali ni vrece za novorodence, kako da zgrijem bebu u 12. mjesecu, nekak mi je prehladno da ga samo u pidamici stavim, jisam pametna, prva je bila ljetna beba pa mi je ovo sad kao da prvo dijete radam

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

jelenas
    18. Kolovoz 2021. 21:19

Bela mi smo imali vreću ali kak je na kraju spavala s nama bilo joj je toplo 😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Slee
    18. Kolovoz 2021. 21:43

Evo mene s pregleda, sve je super, mali luduje unutra, stalno se smije (bar sam ja to tako dozivjela) i presladak je, evo slicice https://ibb.co/NVVD2gp
    Meni je isti moj muz hahaha
    A evo i potvrde da nam stize pisulinac https://ibb.co/R36gxbf
    —-
    Samo je meni pogledala nalaze s hitne i tamo mi je secer bio dosta visok (6,7) i ja sam mislila da je to od riganja i svega i jer sam jela samo gluposti, od drugog mi se rigalo, a ona mi sad kaze da je to gestacijski dijabetes. Ful sam se izbedirala. Za dva tjedna moram ponovit nalaze da vidii dal je jos uvijek tako jer ako je onda je to dijabetes tip 2. Moram pazit sto jedem, a meni se i dalje riga na sve zdravo. Bas sam izbedirana sad zbog toga i nadam se da nece utjecat na maloga to. Iako sam ja i u minusu jos uvijek 2 kile, al ona kaze da to nema veze. Nisam inace ni pretila ni nista, al kaze ni to nema veze. Prvi secer mi je u 7tt bio 5,2 - a ovaj je radjen u 3 ujutro nakon 2 dana umiranja od viroze i nekako se nadam da je to sve utjecalo na rezultat. 
    —-
    Iduci pregled je 10.9.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Taya_
    18. Kolovoz 2021. 21:47

Slee prekrasne sličice malca.. 💙

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Teeny
    18. Kolovoz 2021. 21:58

Slee bas su lijepe slicice!
    Misli pozitivno. Probaj u ove dvije sedmice malo popraviti rezim ishrane, koliko si u mogucnosti. Mozda je secer samo bio visok zbog svega sto ti se tad izdesavalo.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.