Cure,prekrasna je robica! 😍😍
Koju velicinu uzimate,dvije razlicite?uputite me malo 😄 pogotovo drage cure s terminom kroz 1. I 2.mjesec 🤗
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Josipa ja osobno uzimam samo 56 i 62 jer znam da će beba puno i dobiti a jako puno i imam. Ovako baš ako ne mogu odoliti uzmem nešto u manjoj veličini. S prvom curkom sam natrpala unaprijed valjda do broja 74 i onda sam još kupovala dok je rasla do tih brojeva 🤦🏼♀️ Kaj je najgore nisam se opametila, i sad mi dijete ima 2m ormara robe 😱
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Anci cestitam na curici ❤
Ostalim curama sretno na pregledima 💗
Ja sam dobila termin 08.09. za pregled napokon kod svoje dr. kod svoje kuce.... bas mi je vise dojadilo na moru... zazelila sam se svoje kuce i svog grada 😊
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jelenas, hvala ti! Kupila bi dvije velicine da mi to bude spremno za pocetak, racunam do 5.mjeseca ce biti jos u dugim rukavicima pa robica ne bi trebala propasti-valjda 😄 totalno sam neiskusna,sve mi je kvantna fizika😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sto se mjesta za spavanje tice, meni je u dnevnom soavala u kolicima dok je kosari mogla biti, a kasnije sam ju nosila spavati gore u krevetic, sad nam je dnevna na katu pa sam gledala ovako nestohttps://www.magicbaby.hr/kinderkraft-kolijevka-neste-air-grey-light-melange.html
Ja sam narucila istu zbog toga sto je prenosna i mogu svagdje po kuci s njom... i dobro ce mi doci prvih dana da ju sastavim sa krevetom dok se neuhodam a i za pocetak je skroz ok
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
cestitam svima na urednim pregledima ❤️, sto se robice tice ja sam kupovala mix od 56 do 68, i dobila sam dosta stvari 56 tako da mi te velicine vise nista ne treba imam i viska 😂 sad cu vecinom kupovati 62-68. Ostalo nismo jos nista uzeli cekam da okrecimo stan i organizujemo gdje ce sta stajati pa onda u nastavak kupovine.
Cure da li planirate kupovati ogradice za krevetac ili samo onako da u krevetcu bude plahta i to je to ? Meni su ogradice preedivne al citam se ne preporucuju..
boy 💙🌍
Nela- mi smo imali ogradicu, ali ne na strani na kojoj sam ja spavala uz kinderbet. Na kraju je beba spavala s nama tako realno ogradica nije bila opasna za nikog i služila je samo za skupljanje prašine 😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Zasto se ogradice ne preporucuju? Ja ne znam nista o nicemu, uputite me 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Moje iskustvo s kontrakcijama je da se stegne stomak, al postepeno od strana prema naprijed i onda opusti, uglavnom su bezopasne dok nisu bolne, smiruje ih se s magnezijem, a trudovi su ustvari bolne kontrakcije, neke zene boli iz leda prema stomaku, a neke samo donji dio stomaka, uglavnom kak su meni rekli da se bolne kontrakcije nebi smijele dogadati i da ako bude da se javim doktorici
Nadam se da mi je to od probave, a ne kontrakcije 😳
Trebam zvati za termin pa cu svakako pitati dr…
Mene je doktorica danas pitala imam li bolove, onako kao menstruacijske, zato što je vidjela da imam kontrakcije. Ja nisam osjetila bolove i rekla mi je samo da redovno magnezij pijem.
Koji oblik magnezija se pije za te kontrakcije? Ja sam prije pila glicinat navecer pa sam ostala bez njih i nikako naruciti a imam citrat doma samo ga ne pijem otkad mi je probava bolja.
Mozes piti mg citrat koji imas slobodno.
U sustini Mg budu u dvije razlicite forme, organski i neorganski oblik.
Mg citrat ti je neorganski oblik. Tu ti jos spadaju Mg oksid, Mg karbonat. Kad uporedis ova tri oblika Mg citrat se najbolje apsorbuje i najbolje djeluje kad su u pitanju grcevi i kontrakcije. Karbonat i oksid vise pomazu kod regulisanja probave.
U organske oblike ti spadaju mg glicinat, mg malat, mg taurat. U odnosu na neorganske oblike ovi su kvalitetnijeg sastava (neki cak povoljno djeluju i na pritisak). Ja pijem trenutno mg malat, kad ga nemam uzmem mg citrat.
Ako nema nekih problema u trudnoci dovoljno je 300-400 mg dnevno.
Izvini ako sam te smorila porukom, malo sam ti htjela približiti.
Ne znam kako kod vas u Hrvatskoj, ali kod nas u BiH znam da doktori pisu cesto dodatke prehrani od onih proizvodjace ovisno o tome s kojom farmaceutskom kucom imaju dogovor.
Obzirom da sam farmaceut po struci kad su u pitanju dodaci u prehrani to kupujem prema kvaliteti i naucnim cinjenciama tako da dobro istrazim sta mi treba 😃
Teeny puno ti hvala na odgovoru, bas mi je super da si detaljno objasnila 🤗 Dosta puta sam cula da se oksid slabije apsorbira i da se ne preporuca ali nisam znala koji kako djeluje. Kod nas isto dr.uvijek preporuce one s kojima suraduju, meni je gin.htio dati elevit ali nisam uzela jer sam vec pila suplemente po preporuci nutricionistice. Ona me uputila prije i na pocetku trudnoce pa je isla na porodiljni i nisam trazila zamjenu pa koristim i dalje to isto, jedino sam bez magnezija ostala al narucit cu opet i njega. Kupujem solgar folat i mg citrat a ostalo narucujem izvana jer je provjereno kvalitetno, drago mi je da nisam jedina 🙈😁
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji