Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aurora12
    20. Srpanj 2021. 16:56

Freya bravo za curicu 💞💞
    Sto se tice straha i anksioznosti, kod mene je isto a to i same znate, nadala sam se da ce nakon zadnjeg pregleda s 15 tj.biti lakse ali stalno neki novi problemi. Ni ja jos ne osjecam bebu i tesko mi je zamisliti da je unutra vec veliki decko ali znam da je i zahvalna sam na svakom danu koji smo skupa jer smo ga isto  dugo cekali👶 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Miraclebaby28
    20. Srpanj 2021. 17:29

Freya super da je pregled prosao dobro... sam nek nam curke I decki lijepo rastu... hah koliko god se tesko ne stresirati  mislim da smo sve dugo cekale na svoje bebe pa smo u strahu stalno.
    Jelenko tebi vjerovatno jos vise pojacava te mucnine I nemoc upravo taj stres... vidjet ces nakon svatova kad muz I ti odete na odmor pa se opustite bit ce bolje

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

freya_444
    20. Srpanj 2021. 17:45

Hvala cure, ma da bitno da bebice rastu 💖💙
    Još doktor prvo okrenuo ekran prema sebi i gleda i gleda u tišini, a mene već panika hvata ono dal jr sve ok 🙈 na kraju mi je sve detaljno objasnio i držala je ručicu ispod glave, mislim da je nanala 😴💞 tako i moj muž spava inače😍🤩

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    20. Srpanj 2021. 17:59

Freya cestitam na super pregledu! Imas koju slicicu 💗
    —-
    Cure, drago mi je da me razumijete iako mi nije drago da se vecina vas isto tako osjeca. Ja sam vec mislila da sam jedina bas toliko prestrasena, nekad mislim da sam ravno za psihijatriju. Onda dodje pregled, budem dobro 2-3 dana i onda opet nesto pocne boliti ili me nesto drugo isprepada i opet panika. 
    —-
    Muz i roditelji me uopce ne kuze. Njima nije jasno kako sad kad imam to sto sam htjela nisam sretna. A ja ne mogu objasniti da ja jesam sretna, daleko od toga, ali je tesko skroz se opustiti nakon svega.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

AnnaO
    20. Srpanj 2021. 18:10

Pozdrav cure da se i ja javim nakon dugoo vremena... Ja sam danas otvorila komplikacije sa sutrasnjim datumom... Skuzila sam da sam se pocela muciti na poslu,jako mi se spava a svako jutro se ustajem u 4... Otisla sam zamjena mi je napravila ultrazvuk i sturo prokomentirala sve je ok... tako da mi ne preostaje nista drugo nego cekati svoj pregled do pocetka 8.mjeseca....

• Josipab
    20. Srpanj 2021. 18:21

Draga Slee, ako nista-skupa cemo na psihijatriju 😂😂😂 ja budem mirna tjedan nakon pregleda i onda jebigA,krene panika. Lagamo odbrojavanje,jos 20 dana do pregleda…tesko se prepustiti i skroz zaljubiti u svoju trudnocu jer smo upoznate s rizicima,pogotovo tko je prošao spontane i mpo postupke. Nije lako zadrzati razum,mir i smirenost. Mene isto nitko ne razumije,dragi djelomicno, ali nije to to. Forum mi super dode za podrsku.

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

freya_444
    20. Srpanj 2021. 18:22

Slee

Freya cestitam na super pregledu! Imas koju slicicu 💗
    —-
    Cure, drago mi je da me razumijete iako mi nije drago da se vecina vas isto tako osjeca. Ja sam vec mislila da sam jedina bas toliko prestrasena, nekad mislim da sam ravno za psihijatriju. Onda dodje pregled, budem dobro 2-3 dana i onda opet nesto pocne boliti ili me nesto drugo isprepada i opet panika.
    —-
    Muz i roditelji me uopce ne kuze. Njima nije jasno kako sad kad imam to sto sam htjela nisam sretna. A ja ne mogu objasniti da ja jesam sretna, daleko od toga, ali je tesko skroz se opustiti nakon svega.

Evo imam, femur- abdomen- glavica( od gore na dolje) 💖🤩 
    https://ibb.co/VVmbMz1

Lucija 16.12.2021.💗

Teeny
    20. Srpanj 2021. 19:06

freya_444

Hey cure, evo nas dvije s ultrazvuka💞
    Sve napreduje kako treba! Doktor mi pokazao mozak, srce, bubrege, mjehur, oci, nosic, nogice, rukice, sve je super, školski ☺☺💖💖

Cestitaaaam 🥰

Teeny
    20. Srpanj 2021. 19:06

freya_444

Hey cure, evo nas dvije s ultrazvuka💞
    Sve napreduje kako treba! Doktor mi pokazao mozak, srce, bubrege, mjehur, oci, nosic, nogice, rukice, sve je super, školski ☺☺💖💖

Cestitaaaam 🥰

Jelenko93
    20. Srpanj 2021. 19:44

Čestitam na savršenom pregledu🤗
    I ja mislim da mi taj stres sve pogoršava ja trenutno zadnjih dva tjedna sam u ultra stresu znači ono živci raspigani, posla kao u priči a ja sva nemoćna i jadna😟 Pokušavam se smirit i sabrat jer to tako mora biti, bilo bi mi "lakše" da smo pričekali sa trudnoćom poslije svatova ali ne žalim ni za čime jer evo već 3 mjeseca su skoro pa prošla, sad će svadba pa malo odmora i onda će biti lakše i već ću osjetit bebu pa će me i svaki udarac malo razveseliti 😅 Doći će i zima, laganiji tempo, bez vrućina i lakše bi trebalo sve biti, samo se grijat i mazit pod dekicom uz filmove 😅

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.