Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    20. Srpanj 2021. 15:18

Ja se ne osjecam bolesno, bar ne toliko fizicki koliko paihicki. Ja se uglavnom osjecam anksiozno i u strahu. Vec mi pomalo bas smeta to sto toliko strahujem i analiziram. Zahvalna sam za svaki simptom, a kad ih nemam - placem i padam u bed. Cak sam pomisljala s nekim strucnim popricat. Znam da smo mi koje smo imale problema s neplodnoscu sklonije razviti depresiju u trudnoci pa me bas strah. Ovo mi je peta trudnoca, ali i jednina s kojom sam ovako daleko dogurala pa se tjesim da sad mora biti sve dobro. Iako se uhvatim da razmisljam kako ne mogu zamisliti da se meni nesto sve dobro dogodi. Nervira me to sve jer inace nisam takva, pozitivna sam, flegma i opustena vecinu vremena. Jedva cekam da prodje taj sugavi osjecaj straha i da se malo umirim (nadam se s iducim pregledom) 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• maryG
    20. Srpanj 2021. 15:37

Slee evo ko da si moje osjećaje opisala. Potpuno se isto osjećam i već sam ljuta sama na sebe jer paničarim bez razloga. A inače sam baš mogla usmjeriti misli u pozitivnom smjeru. Mislim da će mi baš pasti ogroman kamen sa srca ako vidim da se beba normalno razvija. 🙏🏻🍀

🤵🏻‍♂️👰🏼‍♀️ 8/2020
    👼🏼 miss.ab. 6tt 1/2021
    miss.ab. 7+3tt 7/2021

Bruna257
    20. Srpanj 2021. 16:00

Taya 🤍

Cure sve ćemo mi to izdržati za naše bebice 💜 barem ja tako sebe tješim..
    Evo ja sam u 22tt pa još uvijek imam mučnine.. Mislila sam da će to proći ali nije. Ne povraćam ali mi je užasno mučno.. Da barem mogla povratiti, bilo bi mi lakše.. Točno moram paziti što jedem.. A ne odgovara mi ništa pretjerano od hrane.. Možda samo voće i povrće.. Od slatkog imam užasne žgaravice 🥴 pa to izbjegavam.. Uz to uopće ne podnašam dobro ove vručine.. Tlak pada, slabo mi je, vrti mi se, ne izlazim van iz kuće prije 19h, noćima spavam po 3-5h.. Koma.. Tijelo me traži puno odmora pa dosta ležim, jer je beba jako nisko pa konstantno imam pritisak na mjehur. Uz to imam lagana probadanja od ovog širenja maternice.. Baš mi sve to skupa teško pada ali bitno da je sa bebom sve u redu pa će i to proći.. 🥰
    Mi još uvijek nismo dog ime za našu curku.. 🙊 Imali smo spremna imena samo za dečka pa sad smišljamo kako će se cura zvati 💗
    Pošto mi je to prva beba uskoro ću krenuti s pripremama za nju jer treba sve pokupovati.. Za sad je dobila samo par komada odjeće.. 💕
    A kako ste vi ostale cure?

Tako identično je bilo meni u prvoj t... Al potpuno isto 🤣 isto curka.   Nisam ni sad puno bolje, meso, saftevi i takve stvari nikako ne mogu, čista riža,kuskus, povrće svako za sebe, voće isto tako... Od slatkog 1* pojedem kinder čokoladicu 🤦 i to mi bude previše...kiselo mi paše, ono ocat bi popila,sok limuna itd...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    20. Srpanj 2021. 16:04

Jelenko93

Pitanje, dali je netko koristio Antimetil tablete protiv mučnina i neugoda u želucu, jel nekome pomoglo, počinjem istraživat tako da si ili sama uzmem ili zatražim svog gin, zadnji put mi je rekao da mi on može nešto prepisat ali da mi neće pomoć i da će to sve proći do idućeg pregleda, ja ću poludit do tad a i želim se osigurat da vjenčanje ne provedem s knedlom u grlu i kamenom u želucu

Meni je gin preporučila te antimetil tablete protiv mučnina, iskreno, nisu mi niš pomogle, pa sam ih dala susjedi, njoj su ok i pomažu joj....

Jelenko93
    20. Srpanj 2021. 16:17

A morat ću isprobat pa vidjet u krajnjem slučaju ću uzet Reglan ako to ne pomogne ili se ne smiri do idućeg tjedna

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

freya_444
    20. Srpanj 2021. 16:20

Hey cure, evo nas dvije s ultrazvuka💞
    Sve napreduje kako treba! Doktor mi pokazao mozak, srce, bubrege, mjehur, oci, nosic, nogice, rukice, sve je super, školski ☺☺💖💖

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    20. Srpanj 2021. 16:29

freya_444

Sve napreduje kako treba! Doktor mi pokazao mozak, srce, bubrege, mjehur, oci, nosic, nogice, rukice, sve je super, školski ☺☺💖💖

Cestitam ❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Taya_
    20. Srpanj 2021. 16:38

freya_444

Čestitam 💗

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Bruna257
    20. Srpanj 2021. 16:49

Freya čestitam 💗💗
    Sve smo mi tu sa sličnim a različitim iskustvima, i naravno da smo oprezne i panične.... Mene danas cijeli dan probada lijeva strana maternice i sad samo razmišljam ... Ono, baš sam u banani... A loše mi i mučno da ne pričam....pa sam si sva pod stresom, čini mi se da je cijela vječnost još do pregleda(2tj)

• Josipab
    20. Srpanj 2021. 16:52

Nama je dugo trebalo da dodemo do trudnoce tako da sam cijela i strahu…u cetvrtak ce biti 12 tjedana. Mucnine skroz prestale,opcenito simptomi su skoro pa nikakvi,jedino žgaravica,nesanica i blago bolne grudi. I usporena probava zadnjih par dana,wc nula bodova. Opet,blizi se kraj prvom tromjesečju i logicno mi je da tako i bude,tj,vecini zena tako bude jer nema vise porasta Beta hcg hormona. Svejedno sam u panici,iduci pregled za 3 tjedna. Danas me blago probada u desnom jajnici,nista strasno. 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.