Jutro trudnice, malo sam nemarna prema forumu al sam u nekoj guzvi, lijepo vrijeme plus posao, koma
bela le sretno na ispitu!
Sle ja isto imam tako grcice i odmah se sva isplasim, al nekako kako vrijeme prolazi sve ih rijede imam, npr. jucer sam cijeli dan hodala i uopce o trudnoci razmisljala nisam, pa sam navecer pisnula jedan hcg da vidim crticucicke su mi onak pune, leda me smaraju zbog posla i pocela sam ici cesto piskiti i to ono mislim nisam dugo, dodem ono samo pis
tesko mi je jer sjedim cca 10h i odmah me dole zabole leda, pa se pokusavam istezati lezati il setati, ja cu nastavit sa fitnesom ali tek nakon prvog pregleda za sada cu se jos malo pripaziti
lijep dan zelim, ovdje je napokon kisa stala
Jutro i sretno svima na pregledu!
I sretno bela le na ispituuu!!
Meni ko da se manje pisa. Navecer prije spavanja kao idem jer uvijek idem pisat i 3kapi, ujutro inace se budim u 7 moram odmah pisat, sad 3kapi nit ono me tjera na pisanje. Danas sam punih 6tt. Jedva cekam i ja taj prvi pregled da mogu opet vjezbat 🥴
Nemamimena26, Joja i Lori sretno na pregledima 🥰 ja jedva čekam da vidim kako je narasla bebica ❤️ javim vam se poslije pregleda..
Bela_le sretno danas na ispitu 🤞
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Bela le sretno💪
Cure koje imate preglede sretno i vama, cekamo vas 🥰🤗
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Sretno na pregledima i ispitu!
Aurora, kako si ti danas?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Bok cure!
Nadam se da ste sve dobro😊
Slee ja isto imam te grcice povremeno, meni cak to ok da znam da se bar nesto dogadja😅
Netko je pricao o piskenju - ja svakih sat vremena valjda idem na wc, izludi me. I po noci se znam dizat.
Sretno na pregledima❤ Puno nas je danas vidim. Moj je tek navecer pa se javim kasno.
Bela sretno na ispitima danas.🤞🤞🤞Nadam se da je malecka bolje!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Pozdrav, curke, i sretno svima koje imaju preglede danas! Bela, sretno s ispitima!
Teeny i Jelenko, dobro nam došle!
Ja bih ovaj tjedan trebala dobiti rezultate kombiniranog pa me pere nervoza. Inače se osjecam okej, kuzim da mi paše nova terapija za štitnjaču. A i aplikacija me obavijestila da sam danas sluzbeno usla u 3. tromjesečje i da je bebac velik ko mandarina. 😂
Cure koje ste pitale tsh, meni su i ginekolog i endokrinolog rekli da je u trudnoći preporucljivo da ne ide preko 2.5, a idealno bi bilo i da je ispod 2, bliže 1. Mi smo recimo čekali da se moj spusti ispod 1 prije nego smo krenuli u postupak i sad mi se cijelo vrijeme drži ispod 1.
Sad vidim što sam napisala...dakle, usla sam u 2. tromjesecje i bebač je velik ko nektarina, vise ne znam što tipkam. 😂😂😂
Mislim da mi IQ opada otkad sam trudna. 🙈
Hvala svima na dobrodošlici 😊
Bela sretno na ispitu! 🤞
Ostalim trudnicama sretno na pregledima.
Moj prvi pregled je tako daleko, mislim da ce mi se ove 3 sedmice jako oduziti
Imala sam i ja u pocetku neke kao grceve i zatezanje u stomaku pa sam pocela piti mg malat i sad je sve ok
Bok cure!
Nadam se da ste sve dobro😊
Sleeja isto imam te grcice povremeno, meni cak to ok da znam da se bar nesto dogadja😅
Netko je pricao o piskenju - ja svakih sat vremena valjda idem na wc, izludi me. I po noci se znam dizat.
Sretno na pregledima❤ Puno nas je danas vidim. Moj je tek navecer pa se javim kasno.
Bela sretno na ispitima danas.🤞🤞🤞Nadam se da je malecka bolje!
Lori javi nam se obavezno 🥰🥰
Meni došli nalazi kombiniranog probira i nalaz je uredan, jako sam sretnaaa 🎊🎊🎉
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji