Zelim dijete

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anonimna97

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Zdravo.

    Nova sam. Pa bi me zanimalo da li je se jos ko susreo sa tim. Evo ovako imam polucisticne jajnike i visak kila. Pokusajem godinu ipo da ostanem trudna. Ali kad odem kod doktora vecinom mi kazu da smrsam i ja sam odlucila da krenem sa dijetom. I kako sam na dijeti desi mi se krvarenje  od 15 dana i onda stalo par dana nije nista bilo i onda se opet desilo krvarenje 15 dana otisla sam kod doktora i dao mi tablete dabroston i krvarenje je stalo i onda doslo normalno koje je trajalo 5 dana i posle toga uradila papa test i dao mi terapiju dabrostona 3 mjeseca od 11 dana da pijem i ispila sam i 22 sam trebala dobiti ali nisam zovem doktora rekla.mi sestra da uradim test tada je bilo popodne i uradila test negativan naruci me ujutro za vađenje krvi. Isto nisam trudna. Pa mi je rekla da sacekam jos 14 dana da vidim hocu li dobiti. A papa test mi je uredan pa me zanima da li je se ko susreo sa istim problemom i da je ostala trudna. Molim vasa iskustva.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.