Savjeti nutricionista za zdravi blagdanski stol

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Frančo

    Frančo

    Broj poruka: 99

    Prijavi adminu

    Evo mi JEDINO u vrijeme blagdana sebi priuštimo tu nezdravu hranu.Rijetko kada mogu djeci kupiti gazirane sokove, grickalice ili peći malo bolje kolače osim onih od naših baka:zdigance  .Djeca se tome vesele jer uz božićne crtiće i filmove to je najbolja kombinacija pa im to neću uskratiti.Inače i izbjegavamo gazirano jer su osjetljhive na grlo a i grickalice i kolače ne jedu toliko.

  • leion2

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Mi se isto tokom blagdana malo bolje i nezdravije počastimo. Ima tu svega, najviše šećera zamaskirano gaziranim napitcima i kolačima! Al' kad ćemo, ako ne za Božić
    Dosta kombiniramo kupovinu na https://ekatalog.hr/, [ekatalog.hr] hvatamo akcije, pa se i uštedi nešto 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.