Nas je tata super :) prva 4 mjeseca bebina zivota nije radio I bio je ukljucen u sve osim naravno dojenja...ali bi se znao ustati dodat bebu I nakon podoja vratit u krevetic...a sad beba ima godinu dana I tata mjenja pelene I sve ostalo...a kupanje je njihovo posebno vrijeme. ..tad mala mene ni ne primjeti :)
Znaci mi imamo tatu koji voli I birtiju I pivu a I sve ostale obaveze ;) dogovorom se sve moze :)
Evo molim Boga da i moj bude takav..sada je ajako pažljiv ali brzo i odustaje od male djece..malo plakanja i on djete predaje nekom drugom...Nadam se da će uživati barem toliko koliko ja sada uživam u tuđoj djeci jer svoju još nemam.
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Moj suprug ke uključen u život naših dečkana od kad su bili u trbuhu. Išao je samnom na svaku kontrolu imao svaki put par pitanja na koja su mu doktori uvijek lijepo odgovarali. Bio na porodu i dobio sve pohvale. Od prve posjete pedici ima ravnopravno mjesto samnom. Nikad ga nitko nije zanemario. I da uvijek je rađe birao biti doma nego provoditi vrijeme po kafićima
Sortiraj odgovore
Najstariji