Zašto se beba noću stalno budi?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Nama se to “ludilo” s buđenjima i nespavanjem također javilo kad se počeo dizati na nogice, samo je to kod nas bilo kasnije oko 9, 10 mj. Jednostavno je bio toliko uzbuđen da se u snu dizao na nogice i budio se milijon puta. Ja sam to pripisala tim novim aktivnostima koje su ga i noću zaokupljale. Nakon kraćeg vremena sve se vratilo u normalu. A ja se nekako nebi složila da dijete od 8 mj nema potrebu spavati 2 puta u danu. Moj mali od 15 mjeseci i dalje ima 2 spavanja dnevno, probali samo navuć na jedno al još mu to nije dosta. ali također stavljati dijete u 19:30 h na noćno spavanje mi je jaaaaako jako prerano. Al eto svi imaju svoj ritam, izdržat malo ova buđenja i vratit će se sve u normalu.

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    I ja sam to primjetila kod svog, svako malo bi se budio kada je postao mobilan i rekla bih da je to faza, koja jedostavno mora proci. Znaci stisnuti zube i izdrzati. Z razliku od rhaeainog klinca moj je drugo dnevno spavanje izbacio sam i jos prije napunjenih godinu dana, tako mu je jednostavno odgovaralo. Sto se tice pak nocnog spavanja, moj na spavanje ide u 20.00h od negdje 2. mj zivota, i dan danas je tako, a ima 15 mjeseci. Spava od 20:00-8:00 i u pravilu, ako ga ne muce zubici, spava cijelu noc.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.