Zašto ova mama misli da je porođajna bol preuveličana?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eleonora23

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Lijepo je ponekad zavaravati se. 

Lucy16

Broj poruka: 1202

Prijavi adminu

Ja sam dobro podnosila bol ( kazem podnosila, jer od poroda se bojim boli i ne podnosim bol kako sam mogla prije) i otisla na porod pripremljena na sve i recimo da sam 12 sati izdrzala bez problema. Vrijeme kad su mi dali donaltin (mislim da se tako zove) je bilo je kao da sam nadrogirana, drzala zatvorene oci i nesvjesna okoline. Ali vrijeme na dripu doslovno bez pauze izmedu trudova, kad novi pocinje da prosli nije ni zavrsio, je bilo neizdrzivo. Pa agonija izgona, kad nalegnu na trbuh, a nista se ne dogada i na kraju hitan carski. Ova zena je ipak u Americi i ne mozemo se usporedivati s njima. Tamo je ipak prirodniji pristup poroda. Kod nas ipak nista bez dripa. Neki bi ga prikopcali na vas cim krocite preko praga bolnice.

Ugolina

Broj poruka: 4926

Prijavi adminu

Potpisujem lucy, drip je takvo zlo fuj...inducirani porod prokidanje vodrnjaka,gel i onda drip.. 15 sati neprekinutog truda,doslovce,ne znas vise jesi na nebu il na zemlji..takoder zavrseno carskim..
    Oporavak od carskog mila majka nakon agonije u radaoni

Ugolina

Broj poruka: 4926

Prijavi adminu

Prirodni trudovi mozda nisu tak, a to nemam iskustva

• jujica17

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Da, ima zena koje nemaju toliko strasno bolan porod pa si uzimaju za pravo govoriti kako ni drugim zenama nije previse bolan. Sve smo razlicite i imamo drugacija iskustva poroda i bezobrazno je tako umanjivati tudju bol i govoriti da je "preuvelicana". Ja sam imala potpuno prirodan porod bez ikakvih medicinskih intervencija i bilo mi je ko da me kolju sjekirom, trud na trudu, bol izmedju trudova prestrasna, a u trudovima nepodnosljiva, nisam uopce osjetila izgon koliko su me trudovi rasturali i izmedju trudova takodjer nisam nista drugo osjecala. Pred kraj sam se derala nekontrolirano ko ludjakinja bas ko da me netko kolje. Ne kanim nikad vise radjat nakon tih trauma. A moram rec i da u zivotu nikad nisam popila tabletu za bol, izvrsno sam podnosila bol. Pa nek mi onda ova tuka kaze da je preuvelicana moja bol.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.