Zašto ova mama misli da je porođajna bol preuveličana?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eleonora23
    12. Listopad 2017. 10:14

Lijepo je ponekad zavaravati se. 

Lucy16
    12. Listopad 2017. 19:44

Ja sam dobro podnosila bol ( kazem podnosila, jer od poroda se bojim boli i ne podnosim bol kako sam mogla prije) i otisla na porod pripremljena na sve i recimo da sam 12 sati izdrzala bez problema. Vrijeme kad su mi dali donaltin (mislim da se tako zove) je bilo je kao da sam nadrogirana, drzala zatvorene oci i nesvjesna okoline. Ali vrijeme na dripu doslovno bez pauze izmedu trudova, kad novi pocinje da prosli nije ni zavrsio, je bilo neizdrzivo. Pa agonija izgona, kad nalegnu na trbuh, a nista se ne dogada i na kraju hitan carski. Ova zena je ipak u Americi i ne mozemo se usporedivati s njima. Tamo je ipak prirodniji pristup poroda. Kod nas ipak nista bez dripa. Neki bi ga prikopcali na vas cim krocite preko praga bolnice.

Ugolina
    12. Listopad 2017. 20:48

Potpisujem lucy, drip je takvo zlo fuj...inducirani porod prokidanje vodrnjaka,gel i onda drip.. 15 sati neprekinutog truda,doslovce,ne znas vise jesi na nebu il na zemlji..takoder zavrseno carskim..
    Oporavak od carskog mila majka nakon agonije u radaoni

Ugolina
    12. Listopad 2017. 20:50

Prirodni trudovi mozda nisu tak, a to nemam iskustva

• jujica17
    11. Travanj 2019. 14:33

Da, ima zena koje nemaju toliko strasno bolan porod pa si uzimaju za pravo govoriti kako ni drugim zenama nije previse bolan. Sve smo razlicite i imamo drugacija iskustva poroda i bezobrazno je tako umanjivati tudju bol i govoriti da je "preuvelicana". Ja sam imala potpuno prirodan porod bez ikakvih medicinskih intervencija i bilo mi je ko da me kolju sjekirom, trud na trudu, bol izmedju trudova prestrasna, a u trudovima nepodnosljiva, nisam uopce osjetila izgon koliko su me trudovi rasturali i izmedju trudova takodjer nisam nista drugo osjecala. Pred kraj sam se derala nekontrolirano ko ludjakinja bas ko da me netko kolje. Ne kanim nikad vise radjat nakon tih trauma. A moram rec i da u zivotu nikad nisam popila tabletu za bol, izvrsno sam podnosila bol. Pa nek mi onda ova tuka kaze da je preuvelicana moja bol.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.