Zašto neke žene imaju lažnu menstruaciju u trudnoći?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maki90

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Cao svima,meni treba savet!Partner i ja pokusavamo da zatrudnim. 15og marta sam imala poslednju menstruaciju,inace nemam redovne cikluse! Od 15og marta imamo redovan odnos i ne cuvamo se! Nakon 15ak dana sam pocela da imam simptome koji ukazuju na trudnocu,medjutim radila sam test nakon 2 nedelje I pokazao se negativnim. Simptomi su i dalje tu i desava se da sam dobila krvarenje,slicno menstrualnom, samo krace I nije obilno kao uobicajno.(citala sam da moze da dodje do toga usled usadjivanja ploda u zid materice) to krvarenje je krenulo 11og aprila i zavrsilo se 15og aprila. S tim da kazem da sam prvog dana imala jake bolove,koje inace nemam u toku ciklusa! I evo juce I danaa imam pojavu braon sekreta -sluz. Simptomi koje imam su: povremena mucnina,bol u donjem delu ledja,ponekad vrtoglavica,povecan apetit,cesto mokrenje se pocelo tek pre par dana,zatvor i nadut abdomen.

    Citala sam da ako sam trudna da bih trebala da koristim neke tablete da bi se plod odrzao a ja ne znam sta da radim jer ne znam kako da utvrdim da li sam trudna jer iako dosta toga ukazuje na trudnoću, test ne pokazuje a ja zbog ove situavije sa koronom ne mogu da proverim nalazom iz krvi. DAJTE MI SAVET,STA DA RADIM I STA MISLITE DA LI SAM TRUDNA? UNAPRED HVALA

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.