Voli li vaše dijete vatrogasce?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Je li vaše dijete fascinirano vatrogascima i kako to pokazuje? Odgovor nam napišite do ponedjeljka 14. srpnja u 15 sati i možete osvojiti jedinstven filmski doživljaj za svoje dijete:
    pet odgovora nagradit ćemo s po dvije ulaznice za premijeru filma “Avioni 2 - Nebeski vatrogasci” koja će se održati u srijedu 16. srpnja na otvorenom, u ambijentu Protupožarne eskadrile u Zemuniku (Zadar) uz bogat popratni program te s poklon paketima koji sadrže majicu, kapu, torbu, privjesak i notes s motivima iz filma.
    https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/specijalna-premijera-animiranog-filma-avioni-2-u-zracnoj-luci-1729 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar zrinci

    zrinci

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    moj dječak od 3,9 godina obožava vatrogasce a i avione..priliku da vidi vatrogasce je imao samo sa vrtićem a avione i cijelu eskadrilu smo vidjeli na danima otvorenih vrata na aerodromu u Zemuniku ovu zimu. bio je oduševljen. šteta što nemožemo staviti sliku 

  • Avatar Zarita2

    Zarita2

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Nedavno je kod nas bio veliki požar, kada smo se ujutro probudili vani se ništa nije vidjelo od dima,a moja curica je uporno molila da stoji na balkonu i promatra kanadere i helikoptere,a malo ispod balkona su prolazili vatrogasci u svojim kolima,a ona je molila tatu i mene da može li i ona ići sa njima. Ovo bi bio pravi doživljaj za nju.

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Naša cura je navršila 3 godine i oduvjek voli jako avione, svaki put kad izađemo van, prvo traži avione i nađe i one najmanje koje nekad ni ja  ne spazim :D Vatrogasce isto jako voli, i hitnu pomoć, zna da oni pomažu ljudima i sva je oduševljena kad vidi negdje vatrogasno vozilo. Prošli vikend su kod nas vatrogasci iz lokalnog DVD-a provjeravali hidrante i obavještavali mještane o sigurnom spaljivanju korova, pa su došli i k nama, malo se sramila, čak je rekla i prijateljici da se boji stričeka gasca, al da je on dobar jer s autom ugasi vatru kad neko zapali i da se to nesmije jer se možeš opeć :)

  • Avatar malina

    malina

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Mj sin je u zadnje vrijeme baš lud za vatrgascima, gleda crtić Vatrogsac Sam pa se spušta po našoj garnituri a i po nekim stupićima vani kao vatroasac, pa čak i trči kao taj vatrogasac Sam, jako mašući rukama kao u usporenom filmu - jako je smiješan. A na nebu isto uvijek primijeti tragove od aviona i sigurno bi jako uživao na ovoj premijeri, ali nažalost nismo ni blizu Zadra

  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Hm kod nas nekako više glavni policajci i policijski autići a i kum nam je policajac pa mu je ta odora bliska. Nismo se još susreli s vatrogasnim kamionima i crtićima ali zato kanaderi koji nas svako malo preljeću izazivaju pravu euforiju, prstić u zrak i dugačko brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmm. U Zemuniku su nas oduševili Dani otvorenih vrata a bilo bi zgodno kad bi se nešto slično održalo i u Zadarskoj vatrogasnoj postaji pa da moj sin upozna i to vrijedno zanimanje. Ja sam kao klinka sudjelovala u sekciji mladih vatrogasaca pa ću svakako i svom malom prepričati zgode i nezgode sa tih druženja i natjecanja.

  • Avatar niki_m

    niki_m

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Apsolutno je lud za vatrogascima, a i avionima! Ima legače s vatrogascima i vrlo često su u akciji, a kad mučitam priče, prednost imaju one u kojima je požar i vatrogasci. Jedna od najdražih slikovnica mu ej “Mali vatrogasac na poslu” i zna je bolje od mene. N ajednoj stranici te slikovnice se opisuje kako drugi auto moraju stati kad prolaze vatrogasci i nacrtani su prolaznici kako gledaju za vtrogascima, a za jednog dječaka na slici je rekao “To ja gledam za vatrogascima.” :)

  • AntunSb

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Naša curica je oduševljena vatrogascima, jer su oni jako “dobli i pomažu drugima”. Jest da je djevojčica ali češće su joj draži autići, kamiončići -posebno neki “sa svrhom”-vatrogasci, hitna pomoć i sl. od lutkica. Često u igri glumi da juri negdje gasiti požar jer je jedan od bitnijih crtića koje svako jutro gleda upravo Vatrogasac Vjeko.
    Za nju upravo želim jedan poklom paket.

  • Avatar mamino

    mamino

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    moje dječak OBOŽAVA avione;)) kad god ga netko pita što bi mu kupio kaže avion, helić;)) nedavno je dobio helić, kako on kaže, koji svijetli, ima zvuk kao pravi helić i to je igračka koju je nosio na spavanje taj dan i još je nosi da ga čuva po noći;)) ne mogu ni zamisliti što bi bilo kad bi mu rekla da će uz prave heliće i avione vidjeti i premijeru nastavka filma kojeg obožava;)))

    mamino

  • kala77

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Još kako, čim čuje sirenu traži da ga vodimo vidjeti vatrogasce (iako je to nekad hitna pomoć sirena je sirena), razvlači gumeno crijevo po dvorištu jer je vidio da oni tako rade, a nekad se toliko zanese u igru da govori da se zove Vjeko (po junaku vatrogascu iz crtića). Nije mu jedino baš jasno kako kanaderi gase vatru kad to rade vatrogasci, al komentira da su to onda posebni leteći vatrogasci koji lete i grabe more pa polijevaju po vatri kad je vatra visoko na nebu ;) Mašta mog malog vatrogasca nema kraja!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.