Vodič kroz vegetarijansku prehranu kod djece

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar MilosBrkic

    MilosBrkic

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ja sam imao anegdotu zbog cinka!

    Procitam neki clanak koji kaze ovako "Ako ste trudni i nedostaje vam cinka, vaša beba možda neće imati ono što treba da se pravilno razvija u maternici. A ako pokušavate da zatrudnite, nedostatak cinka može sve otežati. To je zato što nedostatak cinka može dovesti do impotencije kod muškaraca.".

    I sav zblanut - trci trudnoj zeni da ja nju takav pitam “Kakav ti je nivo cinka? Znas li posljedice nedostatka u trudnoci?”. Ona me pogleda prvo pomalo uplaseno, a onda se odvali smijati bas kao sto sam i zasluzio… :D

    Tek nakon nekoliko dana sam ja odlucio do kraja procitati clanak i odahnuo, sve mi je bilo jasno, ali taj dio… BUH! 

    Clanak o kojem pricam:
    https://alternativnizivot.tk/savjeti/nedostatak-cinka-u-organizmu-posljedice-simptomi-i-rijesenja [alternativnizivot.tk]

    Uvjerite se i sami :/

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.