Ja sam vježbala u trudnoći, i to od trećeg mjeseca trudnoće pa do skoro do poroda. Super mi je to vježbanje, fizički sam se odlično osjećala a i upoznala sam puno trudnica i izmjenjivale smo razna iskustva. Vježbanje mi je pomagalo u trudnoći, pogotovo pred kraj kada su me leđa rasturala no nisam sigurna da mi je pomoglo kod poroda. Ne znam, možda bi mi porod bio teži da nisam vježbala...
Ja bi svima preporučila vježbanje! I pritom ne morate izdvajati lovu za neke sate vježbanja za trudnice.
Ja svaki dan radim yogu (ima brdo filmića yoge za trudnice na netu) i plivam u moru, i to planiram nastaviti dok god budem bila sposobna.
Inače sam zimski kupač, pa pretpostavljam da će i plivanje još potrajati :P
Ja nisam podbornik vježbanja u trudnoći.
Negdje sam već spomenula da od početka trudnoće me nešto steže, stišće, grči i sada da još hopsam okolo s trbuhom. Što mi trudnoća ide dalje to sam uvjerenija da mi ni čučnjevi ni jača naprezanja ne pomažu da trudnoću iznesem do kraja.
Malo se istegnem , protegnem, prošetam pola sata na zraku i dosta mi je moram sjesti ,a i dok dođem do svoga tećeg kata pješice, svaki dan, bar dva puta, dosta hvala i molim.
Usput sam čula priče cura koje su vježbale pa su morale na čuvanje trudnoće, pa mi je sestrična rodila mjesec i pol dana ranije...
Bila sam entuzijastična u početku pa sam gledala sve moguće vježbe što žene izvode i mislim da je to pretjerano.poslije poroda može ali u trudnoći se saginjati uz neku šipku i dizati utege eto ja nisam za to.
Sortiraj odgovore
Najstariji