Visok pritisak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sabinaa

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Zdravo.. 36 sam sedmica trudnoce i imam problem sa povisenim pritiskom.. Danas mi je dokt. propisala aldomet i diazepam tablete.. Citam sada kod Diazepama kako nije dobro da trudnica pred kraj trudnoce uzima ove tablete (jer beba pri rodjenju moze da bude slabije pokretna,mlitava,moze da ima nisku tjelesnu temperaturu kao i teskoce pri hranjenju i disanju)..Zanima me da li je ko koristio ovu terapiju,bas sam u nekoj dilemi dali da ih koristim ili ne

  • Deleted user

    Broj poruka: 996

    Prijavi adminu

    Visok tlak u vasim tjednima je takodjer izrazito los za bebu, vjerujte svom lijecniku ili potrazite drugo strucno misljenje a ne rekla-kazala po forumu. 
    Dva zivota su u pitanju, ne igrajte se

  • sabinaa

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Kod menge se eto do sada 2x pojavio visok tlak i logicno da cu potraziti pomoc od strucnjaka a sto ne bi i na forumu pitala za neko misljenje mislim svi pisemo,pitamo za neki savjet :)

  • Avatar mono1111

    mono1111

    Broj poruka: 3142

    Prijavi adminu

    Tako je, Diazepam se ne bi trebao koristiti zadnjih mjesec dana T…e sad, valjda su ti dali ono sto smatraju da je potrebno s obzirom na visoki tlak…
    Svakako pitaj jos jednom.

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.