Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jučer navečer prvo sam dobila temperaturu,koja se do jutra povukla.Ujutro sam počela povraćati,temperatura je oko 37. Imam bebu od 5 mjeseci koja je još uvijek na prsima,pa me zanima dali je smijem i dalje hraniti na prsima ili da prestanem. Hoće li se i ona zaraziti?
Nemoj prestati! Ako se i beba zarazi, neće joj bit niš strašno jer ima jak imunitet zbog dojenja. Moja ima sad 10 i pol mjeseci, ovu zimu sam bila dosta bolesna i dalje ju dojim, ona je imala virozu samo prije par tjedana kad ju je pokupila vani :D
Bila sam u sličnoj situaciji prošli tjedan, samo je moj mali star 3mj., nisam prestala dojit, a njemu nije bilo ništa; nije pokupil virus... Tako da,, samo nastavi sa dojenjem.
Nastavi s dojenjem, ja sam ove zime bila svako malo bolesna. Muz kaze da sam vise bila bolesna nago zdrava. Normalno sam i dalje dojila, malcu nije nista bilo
http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙 04.06.2018. Aleksandar 💙
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Sortiraj odgovore
Najstariji