Viroza i dojenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar nina25

    nina25

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Jučer navečer prvo sam dobila temperaturu,koja se do jutra povukla.Ujutro sam počela povraćati,temperatura je oko 37. Imam bebu od 5 mjeseci koja je još uvijek na prsima,pa me zanima dali je smijem i dalje hraniti na prsima ili da prestanem.  Hoće li se i ona zaraziti?

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Nemoj prestati! Ako se i beba zarazi, neće joj bit niš strašno jer ima jak imunitet zbog dojenja. Moja ima sad 10 i pol mjeseci, ovu zimu sam bila dosta bolesna i dalje ju dojim, ona je imala virozu samo prije par tjedana kad ju je pokupila vani :D

  • Avatar lalita611

    lalita611

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Bila sam u sličnoj situaciji prošli tjedan, samo je moj mali star 3mj., nisam prestala dojit, a njemu nije bilo ništa; nije pokupil virus… Tako da,, samo nastavi sa dojenjem.

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Nastavi s dojenjem, ja sam ove zime bila svako malo bolesna. Muz kaze da sam vise bila bolesna nago zdrava. Normalno sam i dalje dojila, malcu nije nista bilo

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.