Drage čitateljice i čitatelji, korisnici foruma Klokanice, pripremamo redizajn portala i foruma i zanima nas vaše mišljenje, ideje i prijedlozi.
Što mislite o dosadašnjem izgledu i mogućnostima na forumu, kako biste ga poboljšali, koje funkcije biste dodali, vidite li nedostatke i koji su?
Molimo vas da odvojite nekoliko minuta i pomognete nam kako bismo vam mogli ponuditi još kvalitetnije korištenje foruma.
Vaša Klokanica
Jeeeej! Napokon ce nam netko maknuti gumb ocisti 😂😂😂
Forum kao forum treba kompletno minjati.
Gumb ocisti maknuti al skroz. Prijavu administratoru pomaknuti negdje gdje se nece redovno klikati ne namjerno.
Uvesti opciju - prvi neprocitani post.
Blokirati da prijatelji prijatelja vide slike.
Postaviti moderatora/moderatore koji ce pratiti forum i reagirati kako treba na probleme (Tina je samo primjer)
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I da kad se promijeni slika profilna okrene je skroz mozda je to i do moba...
Isto tako ekipa s iPhonom ne moze tipkat na forumu nako ažuriranja softvera. Bilo bi zgodno da se i tu istraži problem
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja ne kuzim kad tema ima 2000 stranica kako doc do 500te npr. Mozda ubacit nekako opciju da se ucita odredena stranica!
url=https://lilypie.com]
Predlažem da ostanu i "očisti" i "prijava adminu" ali uz skočni prozor koji pita "jeste li sigurni"
Dodala bih opciju da se u post direktno može uploadati slika, a ne preko onih izmišljotina tinypica i sl. jer se to ne može preko mobitela. Također podržavam ovu ideju da se može u prozorčić upisati br stranice određene teme koju želimo pročitati (iako se to može i sad u adress baru)
Voljela bih da na svom profilu mogu otvoriti vlastite slike i vidjeti komentare.
Mislim da bi bilo dobro da započeti post ne nestane samo tako ako idem pogledati prethodne stranice ili odlučim završiti post kasnije.
Mislim da bi bilo dobro da maknete gumb ocisti jer me bas izluduje, mozda da ubacite gumb posalji sliku ili nes slicno … !!! Ugl., da ovaj forum napreduje dobro i da maknete neke nepotrebne ili bezvezne teme, kao na primjer troje i vise djece kad sam procitala zgrozila sam se! Gumb prijavi administratoru…!!
Definitivno maknuti sa strane negdje gumb " ocisti"... svaki drugi put sam napisala poruku i obrisala slucajno umjesto poslala...
I uvesti nekakvu provjeru ili izbacivanje sumnjivih osoba jer sam se ja osobno koja sam se tek nedavno ukljucila uvjerila kako je jedan lazni profil uspio rastjerati cure ( barem po komentarima prije i nakon tog profila)
Sortiraj odgovore
Najstariji