upala zuba u rtg snimanje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelica166
    17. Travanj 2018. 10:03

Jucer sam bila kod privatnika jer mi je išlo na gore, usnica naotecena i bolilo jako. Dođem k njemu, on se lovio za glavu kakvu upalu vec imam i da ne mozemo raditi nista na zubima dok ju ne rijesimo. Dobila sam antibiotik. Rekao je da mi nista nece biti bez obzira sto sam ga pila prije mj dana. Da su mi sanirali zub na vrijeme nebi doslo do toga. Stvarno se nadam da ne bude nista bebici ali nemam drugi izbor. Jedva sam usta otvarala jucer i uopce nesto pojela. Kad splahne oteklina bacamo se na popravak zuba. :)

17. Travanj 2018. 11:35

nelica166

Jucer sam bila kod privatnika jer mi je išlo na gore, usnica naotecena i bolilo jako. Dođem k njemu, on se lovio za glavu kakvu upalu vec imam i da ne mozemo raditi nista na zubima dok ju ne rijesimo. Dobila sam antibiotik. Rekao je da mi nista nece biti bez obzira sto sam ga pila prije mj dana. Da su mi sanirali zub na vrijeme nebi doslo do toga. Stvarno se nadam da ne bude nista bebici ali nemam drugi izbor. Jedva sam usta otvarala jucer i uopce nesto pojela. Kad splahne oteklina bacamo se na popravak zuba. :)

Nece ti nista biti,  bitno je da antibiotik idu uz T,  a mnoge trudnice su ih prisiljene piti nekoliko puta tokom trudnoce.
    I ja sam ga pila u dva navrata u ovoj trudnoci,  zbog streptokokne upale grla i urinoinfekcije. Nekad je jednostano neminovno. 
    Sretno dalje!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.