Umišljam li ili mi je stomak "narastao"?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    12. Ožujak 2019. 07:47

Marijamirjam vidim da jos muku mucis sa ciklusom. Za pocetak s obzirom da ti je tako veliki razmak izmedju ciklusa vjerojatno imas neki problem, pa bi ti preporucila ako zelis bebu da se kazes to gin i trazis uputnicu za vaditi spolne hormone i tsh kad dobijes menstruaciju jer se spolni vade od 2-5dana ciklusa. Takodjer da ti naprave ogtt test. To sto je na ultrazvuku sve u redu i papa test je uredan to je super al ne znaci da je doista tako. Ovakve razlike u ciklusima nisu normalne niti pozeljnje. Takodjer trebao bi ti dati duphaston za izazivanje menstruacije ako se ne radi o trudnoci, a nekako sumnjam da je to u pitanju. Nije dobro za tvoje tijelo da toliko izostaje menga. Ako zelis dijete onda mu reci i pokusat ce ti lijekovima dovest cikluse u red. Drugo tebi zbog tako setajucih ciklusa plodni dani su u jako sirokom rasponu, jer se plodni dani racunaju tako da se od najraceg ciklusa oduzme 18, a od najduzeg 11. I ti dani izmedju su plodni. Kod tebe je po ovome sto si napisala gore plodno od 10 do 30 dana ciklusa. Dakle presirok raspon da bi mogla sa sigurnoscu reci kad su ti plodi dani. Sretno

• lauea
    13. Ožujak 2019. 10:12

Ja ti stvarno savjetujem vadenje bete i odma znas na cemu si.Za sat vremena saznas jel je ili nije.

marijamiriam14
    14. Ožujak 2019. 00:11

Hvala puno na svemu. Sutra ću još jednom napraviti test, ne vrijedi mi više čekati da mi dođe ili ne dođe. Zapravo mene je najviše strah negativnog testa, jer se i  dalje nadam da sam trudna. Simptoma gotovo da i nemam. Možda su mi grudi malo napuhane, ali i dalje ne bole. I to probadanje u desnom jajniku. Imala sam taj svjetlo rozi iscjedak samo pri brisanju i to prije gotovo 3 tjedna. Jedino to me buni jer imala sam ga i prije, ali uvjek nakon njega bi slijedila normalna menstruacija, a sada ni nakon tolikog vremena nije došla.. Javim vam rezultat.. Držite mi fige  i puno vam hvala na odgovorima💓

👩‍❤️‍👨 27. 5. 2015.
    👼😢 29. 2.2020. VT(laparatomija, klasični rez, krvarila u trbušnu šupljinu, 12 dana u bolnici, 6 mjeseci najmanje bez pokušavanja T)
    1. IVF
    👰 policistični jajnici, desni jajovod uklonjen, lijevi prohodan
    🤵 oligoastenozoospermia
    -Svježi transfer 3dnevne blastice(ICSI) 🤞
    10.3. beta 559 🤞🍀
    12.3. beta 1229 🍀🌈
    6+2 ❤️

• lauea
    15. Ožujak 2019. 15:56

Heej jesi napravila koji je rezultat.

PatyDi
    19. Ožujak 2019. 21:12

Nije da te plašim, ali i ja sam oduvijek imala neredovite cikluse (32 do 50 dana) i prije 2 god mi je otkrivena cista na hipofizi (povišen prolaktin) i odmah nakon početka uzimanja terapije, počelo je ko po špagi - 25 dan. Uz to sam prije 3 mj zatrudnila i prekinula terapiju pa ćemo vidjeti nakon što rodim kako će biti. Uglavnom, trbuh je vjerojatno povećan radi napuhnutosti jer i da je u pitanju trudnoća, još se ne bi toliko istaknuo....

marijamiriam14
    20. Ožujak 2019. 00:15

Hei, evo javljam se da još ne znam na čemu sam. Naručio me ginekolog za idući ponedjeljak ako do tad ne dobijem. Do prije par dana grudi me nisu ni malo boljele, a sada ih ne mogu ni dotaknuti, dečko kaže da su narasle, te su mi se pojavile ljubičaste strije po njima čak jedna ide skoro do pazuha :( (Inače nemam baš velike, C košarica) .  Danas mi je 56. dan, te ujedno najduži ciklus u životu. Da, ovaj što se tiče ciklusa, najčešće mi dođe tu negdje oko 35. dana, prošli put kad je bio preko 50 dana bilo je prošle godine u lipnju čini mi se. Tada mi je ciklus bio 55 dana. E sad, vidjet će mo. Imam osjećaj da sam napuhnuta cijelo vrijeme, i to ne prestaje, a stolicu imam redovnu, normalnu. Donji dio trbuha je baš jako tvrd.. Vidjet će mo sve u ponedjeljak. Pozdrav svima i puno hvala na odgovorima, super ste 🥰💓

👩‍❤️‍👨 27. 5. 2015.
    👼😢 29. 2.2020. VT(laparatomija, klasični rez, krvarila u trbušnu šupljinu, 12 dana u bolnici, 6 mjeseci najmanje bez pokušavanja T)
    1. IVF
    👰 policistični jajnici, desni jajovod uklonjen, lijevi prohodan
    🤵 oligoastenozoospermia
    -Svježi transfer 3dnevne blastice(ICSI) 🤞
    10.3. beta 559 🤞🍀
    12.3. beta 1229 🍀🌈
    6+2 ❤️

Danci22
    20. Ožujak 2019. 17:41

marijamiriam14

Hei, još ništa ne znam. Dobila nisam, 48. dan mi je, grudi me i dalje ne bole, jedino što osjetim desni jajnik kao da me probode kada se naprežem, ali ne boli stalno, naručila sam se kod ginekologa te me pitao je li mi to najduži ciklus te sam rekla da nije(najdulji je bio 54 dana, nakon kojeg sam normalno dobila, no onda sam imala sve simptome pmsa, a sada nemam ni jedan skoro), rekao je da dođem idući tjedan ako ne dobijem do tad. E da.. i primjetila sam da su mi se grudi nekako napuhače, ali i dalje me ne bole.. i eto.. još sam u išćekivanju.. nadam se pozitivi 💕

Dugo si i čekala da odeš kod doktora... svaka žena bi nakon 40 dana izostanka menstruacije kupila test il otišla doktoru 

Danci23

PatyDi
    20. Ožujak 2019. 19:08

Po meni, ,tvoj trbuh ne izgleda normalno trudnički jer iskreno, ne znam da u toliko kratkom roku roliko naraste...

PatyDi
    20. Ožujak 2019. 19:10

Ja sam prije trudnoće imala otprilike nešto poput tebe na prvoj slici. Sad sam prošla 3 mj i još uvijek mi se ne vide takve promijene...

• lauea
    21. Ožujak 2019. 22:57

Da ja sam trudna ali tek u 2 mj mi se pocelo malo nadzirat mala mala izbocinica i onda mi se poceo stvrdnjavat trbuh postepeno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.