Učiteljice otkrivaju kako su se djeca prilagodila trenutnoj situaciji u školi

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Neeno

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Ma nisu se prilagoda. Posljedice ćemo proučavati za 15 ili više godina. Nenormalno ne može postati “novo normalno”. Možda “privremeno normalno” ima smisla ali “novo normalno” nije i ne može biti normalno kroz generacije jer zatire povijest, kulturu, teorije… Da bi “novo normalno” postao normalno treba odumrijeti sve ljudsko. Dosuše i počeli su nas tjerati na to. Jedno je kada na ratištu negdje umire voljena osoba ili kada se dogodi prometna ili.. sasvim drugo je kada umirućih zadnje sate provodi sam u nekoj bolnici, a nije obolio od zarazne bolesti, čak i da jeste. Možda neki to zovu “novo normalno” ali meni, a vjerujem i puno drugih to nikada neće postati normalno. Na sreću ili hvala Bogu jer se još osjećam kao čovjek, ljudsko biće. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.