Trudnoća u Njemačkoj 🙂

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Yvonne

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Dobar dan drage moje 💋 moje pitanje glasi : Trudnoća u Njemačkoj. Trudna sam 10 tjedana i sve je u redu moj ginekolog kad sam bila kod njega mi je rekao da je sve u redu i da mogu raditi sve do 8 mjeseca trudnoće. Ja radim već 6 mjeseci u restoranu gdje ima jako puno posla i preteško je za trudnicu. I kad sam rekla to svom ginekologu on mi je rekao hladno ; Manje radi 🤦‍♀️ Sad ako mi NETKO može reći ili objasniti koja prava u Njemačkoj imaju trudnice 😘

  • ivaanaaa

    Broj poruka: 335

    Prijavi adminu

    imas temu mame i trudnice u njemackoj, tamo imas odgovor na pitanje! Ja sam vec bila pricala o tome kako se tesko izborit ovdje da nebi radila, iako je posao koji radis fizicki zahtjevan!

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.