Trudnoća sa 40g da ili ne?

Sortiraj odgovore

Najstariji
 • Najnoviji
 • Najstariji
 • Zorana2

  Broj poruka: 12

  Prijavi adminu

  Zašto doktori ne preporučuju trudnoću u četrdesetima ja imam dvoje zdrave djece doduše i jedan spontani ali ne vidim razlog zašto nebi mogla imati još jedno djete. Zanima me vaše mišljenje i vaša iskustava.😘😘😘😘

  Zorana

 • ANYMANY

  Broj poruka: 390

  Prijavi adminu

  Koliko sam shvatila prema mišljenju doktora, što je žena starija sve je veća mogućnost da će trudnoća biti teža, a i navodno su veće vjerovatnosti da beba ima nekih poteškoća.
  Naravno - to je samo medicinski. Osobno nisam čula nikoga da je u tim godinama rodio bebu sa ikakvim problemima.

  Sin - 2009.
  Beba anđeo - 2012.
  Kćerka - 2014.

 • Zorana2

  Broj poruka: 12

  Prijavi adminu

  Pozdrav Anymany slažem se s vama ali doktori to tumače tako da je žena prestara da rodi sa 40g i meni moja doktorica stalno napominje koliko mi je godina i neka razmislim već me to počinje živcirati njihov stav i mišljenje.

  Zorana

 • Avatar larimara

  larimara

  Broj poruka: 286

  Prijavi adminu

  Pozdrav curama na ovoj temi!
  Ne prihvacam da je netko star sa 40 zaradanje! Obadvoje sam rodila sa 40+. Odbila sam sve preporucene pretrage od amniocenteze do kojekakvih probira. Dapace,radanje iza 40 bez intervencija je i zdravo! 

 • ANYMANY

  Broj poruka: 390

  Prijavi adminu

  Moja tetka je rodila sa 41 godinu, doduše oni žive u Austriji, i nikada nije spomenula da se itko od doktora čudio njezinim godinama. Više su se čudile znatiželjne babe i zapitkivale i sl.
  Mislim da sa 40 godina nikako nisi star za imati dijete, baš naprotiv, ja se držim one “stariji iskusniji”.
  Ako ste vi spremni, ako je to vaša želja, onda znate što vam je činiti.
  To ima samo kod nas valjda. Meni je osobno 30 godina, i moj ginekolog mi je rekao “da mi je zadnji voz ako mislim rađati još”. Znači da njima sve iza 30 je kasno već. Šipak im!

  Sin - 2009.
  Beba anđeo - 2012.
  Kćerka - 2014.

 • Avatar larimara

  larimara

  Broj poruka: 286

  Prijavi adminu

  E pa vidis moj rodak je ginekolog u Francuskoj i on meni kaze da bez straha rodim jos koje;)))) da do 45 moze bez problema. Prica kako ima dosta pacijentica 43-45 i da to tamo nije nikakvo cudo. Meni je ovo dvoje dosta,hvala ne bih vise.
  Mene je s 35 pocela hvatat panika jer su mi druge zivotne okolnosti bile prepreka pa nisam imala djece. Da sam onda znala da cu sa 40+ tako lako i brzo ostat trudna,jos bi bila i opustenija.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.