Trudnoca nakon gubitka u 18. tjednu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kris2

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Prosle godine sam ostala trudna i u 10. tjednu je pronaden povecani nuhalni nabor.Napravljen je cvs, dijete kromosomski zdravo, zeljeli smo mu dati sansu i cekali smo do zadnjeg trena, bile su anomalije nespojive s zivotom.Imala sam inducirani porod koji je trajao 18h, zivotinjski trudovi svakih min.
    To je bilo u 9.mj prosle godine.Ove godine evo nas u 12. tjednu, osnovne pretrage napravljene prije trudnoce, sve ok…ali ja se ne mogu opustiti i ne mogu se povezati.Strahujem da nesto ne stima.U 11.tjednu nuhalni je bio 1,6mm i to je super…ali opustiti se ne mogu.Predlazu mi amnio, nisam sigurna sto bih, vec mi je muka koliko sam educirana o trudnoci i pretragama i hormonima…popelo mi se sve na vrh glave.Jeste imale takva iskustva u trudnoci?

  • Avatar chago

    chago

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Imala sam slicnu situaciju. Prosle godine sam rodila curicu - zivjela je nepunih sat vremena. Kombinirani probir nije bio dobar ali amniocinteza je pokazala da je ok. Na kraju se ispostavilo da je imala srcanu manu. Nadali smo se da ce izdrzati dovoljno da je stignu operirati, ali nije.
    Sada sam opet trudna, u 18.tjednu.. S obzirom na prvo lose iskustvo, relativno sam opustena od samoga pocetka. Prodje mi kroz glavu poneka losa misao sto je normalno, ali ne zadrzi se dugo. Triple test je uredan sto me dodatno opustilo. Za svaki slucaj cemo na fetalnu ehokardiografiju kad za to dodje vrijeme. Bitno da je za sada sve u redu. Nadamo se najboljem!

    Kris, vidim da su prosla dva mjeseca.. Nadam se da je s tobom i tvojom bebom sve u redu!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.