Drage žene, lavice, kraljice!
Potpuno sam nova na ovakvim stranicama te Vas molim za pomoć, savjet ili samo neku utješnu riječ.
Naime u srpnju sam napunila 36 godina života (nije malo!!!) te već 9 mjeseci pokušavam zatrudnjeti. Nažalost, bezuspješno. :(
Ginekolog me poslao na pretrage u svibnju te ću u nastavku napisati svoje rezultate (on kaže da je sve ok, a ja ne kužim točno pa ništa i mogu jako malo toga iščitati iz nalaza).
Nakon dobivenih nalaza uputio je muža da obavi spermiogram (naravno da mi to još nismo obavili).
Muž sumnja da ima varikokelu i kaj da vam velim…boji se. Razumljivo. Prihvatljivo. Ali ja se bojim da mi ponestaje vremena. :(
Nalaz:
Anti-Mullerov hormon 15.29
Prolaktin 629.46
Prolaktin nakon taloženja s 25% PEG 274.00
Folitropin (FSH) 5.32
Lutropin (LH) 2.47
Estradiol 103
Testosteron 1.00
TSH 2.02
- u napomenama i komentarima piše slijedeće: Zbog povišene vrijednosti prolaktina u nativnom uzorku, serum obrađen prema preporuci ENDO 2011.
Molim Vas za pomoć!
Kud da krenem sa mužem na spermiogram?
Koje klinike preporučate????
Očajna sam. Koliko malo zaboravim na sve, toliko opet postanem očajna kad vidim malo dijete i koliko bih voljela da je MOJE!!
Prvo i osnovno je da napravi spermiogram.
Apsolutno vas nigdje bez tog nalaza neće uputiti.
Muž nek skupi hrabrosti i to obavi.. gledajte na to kao da ste korak bliže bebi..
Prilaktin je baš visok.. jesu te upućivali endokrinologu?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Muž nek skupi hrabrosti i to obavi.. gledajte na to kao da ste korak bliže bebi..
Apsolutno nigdje. Ginekolog je rekao da je nalaz ok.🤷🏻♀️
Apsolutno nigdje. Ginekolog je rekao da je nalaz ok.🤷🏻♀️
A ne znam ref vrijednosti za ovaj nakon taloženja..
Možda i je ok.. teško je ovako napamet reći.. oprosti ako sam te uplasila
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Potpuno sam nova na ovakvim stranicama te Vas molim za pomoć, savjet ili samo neku utješnu riječ.
Naime u srpnju sam napunila 36 godina života (nije malo!!!) te već 9 mjeseci pokušavam zatrudnjeti. Nažalost, bezuspješno. :(
Ginekolog me poslao na pretrage u svibnju te ću u nastavku napisati svoje rezultate (on kaže da je sve ok, a ja ne kužim točno pa ništa i mogu jako malo toga iščitati iz nalaza).
Nakon dobivenih nalaza uputio je muža da obavi spermiogram (naravno da mi to još nismo obavili).
Muž sumnja da ima varikokelu i kaj da vam velim…boji se. Razumljivo. Prihvatljivo. Ali ja se bojim da mi ponestaje vremena. :(
Nalaz:
Prolaktin 629.46
Folitropin (FSH) 5.32
Lutropin (LH) 2.47
Estradiol 103
Testosteron 1.00
TSH 2.02
- u napomenama i komentarima piše slijedeće: Zbog povišene vrijednosti prolaktina u nativnom uzorku, serum obrađen prema preporuci ENDO 2011.
Molim Vas za pomoć!
Očajna sam. Koliko malo zaboravim na sve, toliko opet postanem očajna kad vidim malo dijete i koliko bih voljela da je MOJE!!
Pozdrav!
Htjela bih se samo nadovezati na uvodni dio tvog posta- takodjer sam u srpnju napunila 36 i iste brige su mi prolazile kroz glavu😉 na bebi smo radili 6 mj i u 9. mj se spremali na pregled- kad ono ovaj mjesec ugledali plusic kad smo se najmanje nadali- oboje imali koronu i uopce nam trudnoca nije ovaj mjesec bila u glavi (za razliku od prethodnih). Ocito vrijedi ona- treba se opustiti. Znam, nije lako.
Dodatno, ne znam da li je pomoglo (ali nije odmoglo) pila sam tinkturu i caj od vrkute i prosli mjesec oboje Maca tablete (Bioandina, mix zute, crvene i crne mace).
Sretnooo i zelim ti da sto prije ugledas plusic💕

👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Nalaz:
Prolaktin 629.46
Folitropin (FSH) 5.32
Lutropin (LH) 2.47
Estradiol 103
Testosteron 1.00
TSH 2.02
Molim Vas za pomoć!
Ej a kako si ubacila ove ogromne smajlice😎

💃 36
🏃♂️44
10.21 Missed ab.
08.22 Biohemijska
“ Moje srce tesko suzu pusta
I pumpa sa smjeskom,
Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
Ja ne svjetlim, ja sijevam..”
A vezano za temu, bez spermiograma zaboravi sve ostalo, POGOTOVO ako sumnja na varikokelu, uopste nemoj misliti na trudnocu dok ne rascistite te sumnje…

💃 36
🏃♂️44
10.21 Missed ab.
08.22 Biohemijska
“ Moje srce tesko suzu pusta
I pumpa sa smjeskom,
Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
Ja ne svjetlim, ja sijevam..”
Pozdrav. Nova sam na forumu i imam nedoumicu. Imam 42. godine i radimo već dvije godine na bebici. Zadnju M sam imala 26.07. imam na 30 dana, ponekad i 28. E sad 14.08. sam imala sukrvicu sa sluzi nakon odnosa, što mislim da je bila O. Trebam dobiti za par dana, ali se čudno osjećam skroz. Nervozna sam i spava mi se, u wc idem po 20x dnevno. Šta mislite? Postoji li šansa?
Pozdrav. Nova sam na forumu i imam nedoumicu. Imam 42. godine i radimo već dvije godine na bebici. Zadnju M sam imala 26.07. imam na 30 dana, ponekad i 28. E sad 14.08. sam imala sukrvicu sa sluzi nakon odnosa, što mislim da je bila O. Trebam dobiti za par dana, ali se čudno osjećam skroz. Nervozna sam i spava mi se, u wc idem po 20x dnevno. Šta mislite? Postoji li šansa?
Da samo da dodam da smo imali baš fin 😁 odnos 13.08. što bi bilo dan pred O kada je ustvari i najbolje imati odnose. Hm 🤔🤗?
Da samo da dodam da smo imali baš fin 😁 odnos 13.08. što bi bilo dan pred O kada je ustvari i najbolje imati odnose. Hm 🤔🤗?
Pozdrav!
Sve je moguce, drzim fige🤞🏻 Meni su prvi i jedini simptom bile bolne i otecene grudi, ali sve smo drukcije, u svakom slucaju nama se dogodila T kad smo se najmanje nadali i najvise opustili.
Drzim fige da ugledas plusic💕

👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji