Trudnoca ili ne

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • veilixa

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Pozdrav, nova sam ovdje i stvarno bi mi dobro dosli savjeti. Prije prosle menstruacije imala sam odnose no popila sam plan b, ali popila sam ga dva puta u tjedan dana sto nisam znala da drugi puta ne djeluju kako treba. Menstruacija mi je kasnila 9 dana i napravila sam dva testa koja su bila negativna. Menstruacija je bila osludnija nego inace, krvarila sam malo prva dva dana ovo ostalo jedva. Takoder imam problema s upalom mjehura vec mjesec dana te sam imala i infekciju. Menstruacija mi je bila prije 9 dana medutim zadnja dva dana imam neke mucnine i smanjen apetit, glavobolju i jutros me peklo dok sam mokrila i mokraca je bila jako tamna (samo jutros). Osjecam blage bolove u jajnicima i ledima. Mislite li da je moguce da se radi o trudnoci?

Luna21

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

veilixa

Pozdrav, nova sam ovdje i stvarno bi mi dobro dosli savjeti. Prije prosle menstruacije imala sam odnose no popila sam plan b, ali popila sam ga dva puta u tjedan dana sto nisam znala da drugi puta ne djeluju kako treba. Menstruacija mi je kasnila 9 dana i napravila sam dva testa koja su bila negativna. Menstruacija je bila osludnija nego inace, krvarila sam malo prva dva dana ovo ostalo jedva. Takoder imam problema s upalom mjehura vec mjesec dana te sam imala i infekciju. Menstruacija mi je bila prije 9 dana medutim zadnja dva dana imam neke mucnine i smanjen apetit, glavobolju i jutros me peklo dok sam mokrila i mokraca je bila jako tamna (samo jutros). Osjecam blage bolove u jajnicima i ledima. Mislite li da je moguce da se radi o trudnoci?

Hej, obzirom da te više stvari muči, ti bi definitivno morala doktoru. Zbog tamne mokraće i infekcije doktoru opće prakse a  ja bih se na tvom mjestu javila i ginekologu. Iskreno, sumnjam da u situaciji kao tvoja može biti trudnoća.
    Također, razmisli o pravovremenoj kontracepciji jer ovi načini nisu najsretnije rješenje. Sretno! 🤞🏼🤞🏼✨✨

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.