Trudnoća ili ne?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LudaZbunjenaNormalna1987

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozz imam pitanje…
    Naime imala sam mengu 08.08, završila je 11.08, zadnji odnos je bio 31.08 a početak sljedece menge je “trebao” biti 06.09. Imala sam grčeve kao da ću dobiti, stalno mokrim, umor je prisutan, glavobolja i blaga vrtoglavica, naduta sam, grudi su mi osjetljive, miris na određenu hranu, o promjenama raspoloženja ne smijem ni da govorim, iscjedak ljepljivo bijeli bez mirisa.. Danas je 7 dan kako mi kasni i napravila sam test (jutarnjom mokraćom) koji je pokazao negativan rezultat.. Sad me zanima dali da se vodim tim testom da nisam trudna iako menge još nema ili pak da odem doktoru? Da napomenem, bila bi presretna da sam u drugom stanju 😊
    Hvala na savjetu.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.