Zanima me da li ima netko tko zna iz iskustva kako mu je tekla trudnoća uz već postojeći dijabetes?
Annie
Klasificirana kao visokorizicna, prosla uredno hvala Bogu, dobila gestacijski dijabetes uz vec postojeci, srecom bebonja normalno dobivao na tezini. Rodio se ziv I zdrav. Tri dana morala biti u bolnici radi guk profila. Ali sve takoreci proslo skolski :)
14.06.2014. L ♥
dr.grdinic u puli na kraju me tjerao da vadim krv jer da mu se cini da imam gestaciski dijabetes zato sto mi je beba bila velikai zato se puno udebljala,vadila krv i tek na kraju t. sam saznala za dijabetes
Pozdrav curkee… :-) dakle imam dijabetes tipa 1 vec dve godine. Zanimaju me iskustva u trudnoci i u porodu kod osoba koje isto imaju tip 1. I da li se moraju jos koje pretrage napraviti prije nego sto zatrudnite ili ??Hvalaa pusaa :-*
Pozdrav curkee… :-) dakle imam dijabetes tipa 1 vec dve godine. Zanimaju me iskustva u trudnoci i u porodu kod osoba koje isto imaju tip 1. I da li se moraju jos koje pretrage napraviti prije nego sto zatrudnite ili ??Hvalaa pusaa :-*
BOK, imam dijabetes tipa 1 vec 10 godina, HbA1c su mi u prosjeku oko 7.
kakva su vasa iskustva sa prvom trudnocom i dijabetesom?
Pozdrav imam dijabetes tip 2 kojeg su mi ustanovili prije godinu dana kad sam i orvi put zatrudnjela ali nazalodt plod nije izdrzo..prestalo kucati srce...od tad sam na inzulinu koji su mi dali u trudnoci pikam se prije jela i nocni i secer mi je prosjek 5...imam 40 godina.Zanima me dal trebam strahovati za buducu trudnocu...pokusavamo vec 6 mj...al jos nista😶
Sortiraj odgovore
Najstariji