trudnoca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • smilja94
    07. Lipanj 2023. 12:07

cao nova sam e radila sam test prije 2dana neg je a rrebam dobiti 10juna imam sekreg kao suto smedji imam bol u donjemdjelu kao da cu dobiti i nista stv samm primjetila ponekqd imam ubrzan rad srca imam sve simtome  e sad nez dali da cekammenga da izostane ili help

Silver Moon
    11. Lipanj 2023. 21:44

Meni kasni sad vec par dana ciklusi 29-35 
    U 4mj je dosla na 39dan i sad prosli mj na 32dan i sad opet kasni danas mi je 38dan al cu npr ja cekati jos par dana da zakasni ...i sad mi kasni jer sam dobila posljednji put 5.5.23.
    Ja cu cekati jer se ne zelim u test razocarati...

💃 25
    🤵29
    Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
    Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
    Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
    Femisan a kapi 1
    Vrkuta čaj
    Matičnjak čaj
    Lh trakice bezuspješn
    Fertilup za muskarce
    Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
    1.postupak IUI 11.9.23.
    Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI