Trudnoca nakon spirale

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupy-85
    21. Studeni 2016. 09:24

Pozdrav, imam jedno pitanje, prosli mjesec treci dan menstruacije vadila sam spiralu jer smo se muz i ja odlucili ici na djete. Sad mi menstruacija kasni 3 dana i neznam dali je to zbog vadenja spirale ili je ipak mogucnost trudnoce??? ako netko ima slicna iskustva molin vas recite mi. I po vama kad je najbolje napraviti test?

• Pupy-85
    21. Studeni 2016. 11:32

Bas ste mi uljepsale jutro 😍
    Kupila sam u ljekarni Clearblue, kaze da se moze napraviti test u bilo koje doba dana ako mjesecnica kasni. Malo me strah da nebi ostali razocarani, a sa druge strane izjeda me iscekivanje. Rekla mi je ginekologica da mozemo odmah raditi na bebici ali mi nije rekla da je zena tada najplodnija...tako da hvala vam punoooo na toj info

• Pupy-85
    21. Studeni 2016. 11:54

Hvala vam puno 
    Javim vam

• Pupy-85
    23. Studeni 2016. 15:04

Nazalost nista 

• mala55
    11. Veljača 2021. 13:14

imala sam spolni odnos bez zastite sa deckom i trudna sam prije 3 ipo tjedna smo imali odnos hvala svima

• mala55
    11. Veljača 2021. 13:15

mala55

imala sam spolni odnos bez zastite sa deckom i trudna sam prije 3 ipo tjedna smo imali odnos pa me zanima u kojem sam tjednu trudna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.