Trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 55555

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima… imam jedan problem i jedno pitanje…
    Imam 21 godinu i policisticne jajnike, koristila sam hormonalne tablete god dana( ali sam morala radi zdravlja prestati), sada vec 8 mj pijem duphastone da se otvorim…
    Do sada nisam imala ovulaciju, ali sam se otvarala redovno svaki mj tocno 28. Ili 29. Dan ciklusa…
    Ovaj mjesec sam imala nezasticemi odnos na dan prije ovulacije(ako je imam uopce)… Bio je prekinuti snosaj, ali evo kasni mi 3 dana menstruacija…
    Uvela sam neke promjene ovaj mj pocela trenirati i na dijeti sam i izgubila sam 3 kg pa sad neznam dali se moze radi toga malo poremetiti bezobzira na duphaston ili stvarno postoji velika mogucnost da sam ostala u drugom stanju…?
    Hvala unaprijed na odgovoru, LP

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.