Trudnoć

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dreamgirl85

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    Zdravo djevojke.. Radila sam testove za ovulaciju, 3.4. mi je ovulacijski test pokazao pozitivan rezulatat, imala sam odnose 3.4 , 4.4 , 8.4 i prije o ulacije na dva dana 1.4. Znaci danas mi je 10 dana poslije ovulacije, radila sam Clearblue test i pokazao minje negativno, mozda je rano da pokaze pozitivno, a mozda je i zbog toga sto nije bio prvi jutarnji urin.. Pod velikim sam stresom vec 3 mjeseca pokisavamo, sve se nadam da ce biti i svaki put se razocaram. Sta vi mislite da li je mogice da je jos uvijek rano da pokaze plusic, mada kazu da se Clearblue moze raditi i 4 dana prije ocekivane mensrruacije, ja trebam dobiti 18.4

  • Avatar DijMar

    DijMar

    Broj poruka: 1746

    Prijavi adminu

    Opusti se i pricekaj jos par dana. Sretno! ;)

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.