Trudilice 2024.

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MandM

Broj poruka: 163

Prijavi adminu

Noir

I ja sam opet ovdje! Imam bebu od 7 mjeseci i želumo jos jednu ❤️ ima nekog na ovoj temi?

Hej bok! Ja se nadam da će nas se skupiti. 
    Neka nam je što više zdravih beba i mama!!!! <3

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

Xoxo23

Broj poruka: 591

Prijavi adminu

MandM

Noir

I ja sam opet ovdje! Imam bebu od 7 mjeseci i želumo jos jednu ❤️ ima nekog na ovoj temi?
    Hej bok! Ja se nadam da će nas se skupiti.
    Neka nam je što više zdravih beba i mama!!!! &lt;3

Hej najbolje bi bilo da se prebacite na temu lovci na ovulacije, tamo nas ima relativno aktivnih koji želimo isto a još nismo upućene na neke postupke 😊

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR ..
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    ➡️IUI 11/24 ⏳

• MandM

Prijavi adminu

evo ja da se javim da mi se danas pojavila druga crtica jako sam sretna i prvo ću podijeliti s vama ♥️

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• Moina

Broj poruka: 205

Prijavi adminu

Pozdrav svima,
    evo moje malo zbunjujuce price. Prije par godina sam imala 3 spontana i nakon toga sam ostala trudna. Morala sam koristit uz vitamine, progesteron cijelu trudnocu i lovenox sprice prvih 12 tjedana. Curica je rodena i sad ce 2 godine.
    Odlucili smo imat jos jedno dijete ali zbog svega sto se dogadalo, doktor mi je prepisao 200mg progesterona (utrogestan) navecer i rekao je da pocnem sa tim 2 mj prije nego sto pocnemo raditi na bebi. Isto tako mi je dao folat i prenatalne da pijem svako jutro. 
    Moj problem je sto prosli mjesec kad je bila ovulacija imala sam malo jaci spotting 1 dan i znam da je to neki puta normalno. Ali ovaj mjesec, 12 dan nakon menstruacije sam pocela dobivat grceve i krvarit ko da mi je prvi dan menstruacije. Evo krvarim isto vec 3. dan. Prije dva dana sam napravila test za ovulaciju i dosao je pozitivan. Imali smo odnose bez obzira na krvarenje. 
    Zanima me je li netko bio u toj situaciji? Je li to krvarenje problem za zacece?Javit cu se doktoru u ponedjeljak da vidim ako je zo u redu. Malo mi je sve to cudno jer se evo prvi puta susrecem sa krvarenjem usred ciklusa. Ciklus je 28 dana, uredan inace.

Pake

Broj poruka: 158

Prijavi adminu

MandM

evo ja da se javim da mi se danas pojavila druga crtica jako sam sretna i prvo ću podijeliti s vama ♥️

Ajme!!! 🥰  Presretna sam zbog tebe iako te ne znam, želim ti puno puno puno sreće i da sve bude dobro! Držim fige i sad samo polako, javi kako bude išlo. Uvijek sam tu za razgovor ako treba ♥️!!!

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Pake

Prijavi adminu

Moina

Pozdrav svima,
    evo moje malo zbunjujuce price. Prije par godina sam imala 3 spontana i nakon toga sam ostala trudna. Morala sam koristit uz vitamine, progesteron cijelu trudnocu i lovenox sprice prvih 12 tjedana. Curica je rodena i sad ce 2 godine.
    Odlucili smo imat jos jedno dijete ali zbog svega sto se dogadalo, doktor mi je prepisao 200mg progesterona (utrogestan) navecer i rekao je da pocnem sa tim 2 mj prije nego sto pocnemo raditi na bebi. Isto tako mi je dao folat i prenatalne da pijem svako jutro.
    Moj problem je sto prosli mjesec kad je bila ovulacija imala sam malo jaci spotting 1 dan i znam da je to neki puta normalno. Ali ovaj mjesec, 12 dan nakon menstruacije sam pocela dobivat grceve i krvarit ko da mi je prvi dan menstruacije. Evo krvarim isto vec 3. dan. Prije dva dana sam napravila test za ovulaciju i dosao je pozitivan. Imali smo odnose bez obzira na krvarenje.
    Zanima me je li netko bio u toj situaciji? Je li to krvarenje problem za zacece?Javit cu se doktoru u ponedjeljak da vidim ako je zo u redu. Malo mi je sve to cudno jer se evo prvi puta susrecem sa krvarenjem usred ciklusa. Ciklus je 28 dana, uredan inace.

Nažalost nemam iskustva s tim pa ti ne mogu dati savjet, ali znam da se nekad ciklus zna poremetiti zbog xy razloga pa zna doći do krvarenja i kad je ovulacija. Svakako popričaj sa svojim ginekologom, on će sigurno znati i držim fige da je sve u redu!! 

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab

• MandM

Prijavi adminu

Pake

MandM

Ajme!!! 🥰 Presretna sam zbog tebe iako te ne znam, želim ti puno puno puno sreće i da sve bude dobro! Držim fige i sad samo polako, javi kako bude išlo. Uvijek sam tu za razgovor ako treba ♥️!!!

Hvala hvala hvala hvala hvala ♥️♥️♥️♥️ Pake divna si! Vidim da i ti imaš bebicu u trudnoći. Isto tako želim puno sreće! Bit će sve dobro 🥹🎉 čujemo se svakako za update!

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

Pake

Prijavi adminu

Jesam da, ja sam 15+4 trenutno. Visokorizična trudnoća i čuvanje iste tako da idem dan po dan, ali hvala ti!! Budem škicnula tu i tamo temu da vidim update, još jednom puno sreće želim ♥️

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab

• biggy_cro

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Drage trudilice,
    prvi put u životu pišem po forumu i to se pogodi baš na ovakvu temu, no tražim istomišljenike ili makar bilo kakvu riječ iskustva i pozitive. Uskoro će biti godina dana kako marljivo pokušavamo raditi na trudnoći, isprobala valjda sve vrste LH trakica na tržištu koje postoje, pratila bazalnu temperaturu, vodila računa o cervikalnoj sluzi, opipavala položaj cerviksa dok nije prevladao blagi očaj te se samoinicijativno javila na konzultacije u lokalnu bolnicu na odjel ginekologije. Odradili i spermiogram koji je pokazao da je sve sasvim u redu, kod mene također nikakvih prepreka. Liječnica na pregledu savjetovala dane kada bi trebali imati odnos - i opet ništa. Danas me opet iznenadila crvena vještica. Za sljedeći ciklus trebam se javiti na praćenje plodnih dana te sono hsg ili kolokvijalno "propuhivanje jajnika". Hoće li pomoći, boli li ovaj zahvat i najvažnije pitanje - kako se generalno opustiti? Jer je to očito najveća kočnica  Hvala na bilo kakvoj riječi podrške, iskustva ili savjetu, polako već ludimo.. da ne spominjem suze koje ne staju kada M stigne. 
    Svima želim što brži dolazak do željenog plusića, kao i samoj sebi 

• MandM

Prijavi adminu

biggy_cro

Drage trudilice,
    prvi put u životu pišem po forumu i to se pogodi baš na ovakvu temu, no tražim istomišljenike ili makar bilo kakvu riječ iskustva i pozitive. Uskoro će biti godina dana kako marljivo pokušavamo raditi na trudnoći, isprobala valjda sve vrste LH trakica na tržištu koje postoje, pratila bazalnu temperaturu, vodila računa o cervikalnoj sluzi, opipavala položaj cerviksa dok nije prevladao blagi očaj te se samoinicijativno javila na konzultacije u lokalnu bolnicu na odjel ginekologije. Odradili i spermiogram koji je pokazao da je sve sasvim u redu, kod mene također nikakvih prepreka. Liječnica na pregledu savjetovala dane kada bi trebali imati odnos - i opet ništa. Danas me opet iznenadila crvena vještica. Za sljedeći ciklus trebam se javiti na praćenje plodnih dana te sono hsg ili kolokvijalno "propuhivanje jajnika". Hoće li pomoći, boli li ovaj zahvat i najvažnije pitanje - kako se generalno opustiti? Jer je to očito najveća kočnicaHvala na bilo kakvoj riječi podrške, iskustva ili savjetu, polako već ludimo.. da ne spominjem suze koje ne staju kada M stigne.
    Svima želim što brži dolazak do željenog plusića, kao i samoj sebi

Hej bok
    Apsolutno razumijem tugu i kad kad dođe M i shvatiš da opet ništa… iskreno mi je jako zao sto to prolaziš 😔 pogledaj u temu potpomognuta oplodnja moj iskreni savjet tamo su žene prošle valjda apsolutno sve preglede i sjećam se da su objašnjavale propuhivanjem i bol/ne bol pretrage
    I ja ti želim od sveg srca sto prije toliko željeni plusić i naravno zdravu školsku trudnoću.
    Ps: jako je teško opustiti se i svi kažu kad sam digla ruke od svega odmah se primilo... Ima nešto u tome.. Zapravo je najveći problem tih 2 tjedna čekanja očekivanja i nadanja i jednom sam pročitala gdje žena kaže da zna da zvuči glupo, ali u tih 2 tjedna svaki put kad pomislis hoće neće ili te uhvati nervoza, pusti neku glazbu i plesu, natjeraju mozak da promijeni misli i naravno imaj neku knjigu doma, fikciju isto kad te krenu neke misli, kreni čitati. 10 minuta više manje nebitno. Bitno je zaokupirati mozak i onda dalje nastaviti. Ne znam hoćeš li probati i hoće li uspjeti, ali mislim da ne škodi probati 🤷‍♀️ ugl fakat sretno i nadi svoj mir i bit će sve super kad se najmanje budeš nadala!

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.