Trčanje, fitness i dojenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Serena2

    Serena2

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame :)
    Zanima me tko ima iskustva s dojenjem i rekreacijom. Prije 2 mjeseca sam rodila carskim i lagano bih pocela trenirati, ali sam čula da mogu ostati bez mlijeka ili da beba može odbijati sisu jer mlijeko promjeni okus pa me malo strah. Ima li istine u tome?

  • Avatar Iskrica1347

    Iskrica1347

    Broj poruka: 991

    Prijavi adminu

    Ja sam sa prvom počela lagano (ali jako lagano - to je više uključivalo dulje šetnje i istezanje) nakon cca 3 mjeseca od poroda (dok se maternica već više ne vrati na mjesto i sl. stvari). Intenzitet sam malo pojačala nakon cca 4 mjeseca. Dojila sam godinu i pol. Nadam se da ti je to odgovor na pitanje

    Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

  • Avatar helluise

    helluise

    Broj poruka: 54

    Prijavi adminu

    sto se tiće promjene okusa mlijeka najbolje bebu nahrani prije vježbanja…a možeš i poslje onda probati dati cicu da vidis kako reagira ili da se polagano navikne na taj okus… koliko sam čitala mlijeko se promjeni samo pri duljim i napornijim vježbanjima gdje se puno znojiš…kako se u mišićima stvara mliječna kiselina tako se i mlijeko u cici malo zakiseli..al čuj ako je gladna-pojest će…sjećam se da je meni moja napravila facu kad je potegnula prvi gutljaj al bila je gladna i pojela je normalno do kraja :)
    ja vježbam od bebinog 2 mj sad imamo 5,5mj i dojenje ide super bilo prije bilo poslije treninga. sretno! :D

  • Avatar Serena2

    Serena2

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Hvala vam puno na savjetima :D !!! Jedva čekam početi nešto malo trenirati da mi se leđa malo oporave.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.