Toksoplasmoza

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Barkleys

    Barkleys

    Broj poruka: 1723

    Prijavi adminu

    Pozdrav, vratila sam se iz Petrove s nalazima krvi. (Ono kada idete saznati svoju krvnu grupu i Rh faktor.) U nalazu mi između ostalog piše Anti-Toxo IgG pozitivan. Izguglala sam sve nazive pretraga, hepatitis B, C i ovo, koliko sam shvatila ovo se odnosi na toksoplasmozu. Samo što ne mogu shvatiti jel to treba biti pozitivno ili ne. Pod napomenu mi ništa ne piše. I vjerojatno paničarim bez veze… Doktoru mogu tek u utorak, pa me zanima kakva su vaša iskustva s tim nalazima?

  • Avatar LittleG

    LittleG

    Broj poruka: 293

    Prijavi adminu

    Pozdrav, ako je samo IgG poz to znači da si nekada tijekom života bila izložena tj inficirana. Vjerojatno si samim time stekla i imunitet, pa sada možeš biti mirna.
    Ovdje pročitaj više. 
    http://www.poliklinika-harni.hr/Toksoplazmoza.aspx [poliklinika-harni.hr]

    [lilypie.com]

  • Avatar Barkleys

    Barkleys

    Broj poruka: 1723

    Prijavi adminu

    Samo IgG je pozitivan, a IgM negativan. Tako sam i mislila,tj. našla na guglu, ali nisam bila sigurna. Puno hvala na odgovoru!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.