Lori sretno na pregledu i javi obavezno kako je sve super proslo
Jagodice cestitke plus ne mozes fulati vidi se iz aviona
Jelenko sve ti je to skroz normalno. Ako te bas strah odi si na pregled al mislim da nema potrebe trcat doktoru i cekat u zatvorenim cekaonicama. Svaki dan ces imat neke nove simptome i to je ok. Prva 3 mj mogu biti i ne bas ugodni od zatvora do povracanja ali proci ce i to. Meni je pomagalo pit dosta kompota od jabuka i suhih sljiva.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Jagodice koji je tvoj recept bio za plusic? Podijeli s nama. 🥳🤗💓
Receot je ocito taj da ne mislim da ce ista bit od ovog ciklusa i onda bude 😂 Salim se, ali mislim da je zapravo ta kasnija O bila sretna. Pokrili smo taj dan kad me boljelo s desne strane pa sam skuzila da je to O, i jos dva dana kasnije. Dane prije toga nismo, jer smo mislili da je O bila 6 dana prije (tad smo pokrivali svaki drugi). Tako da mozda ima nesto u par dana apstinencije prije O 🤷♀️
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Receot je ocito taj da ne mislim da ce ista bit od ovog ciklusa i onda bude 😂 Salim se, ali mislim da je zapravo ta kasnija O bila sretna. Pokrili smo taj dan kad me boljelo s desne strane pa sam skuzila da je to O, i jos dva dana kasnije. Dane prije toga nismo, jer smo mislili da je O bila 6 dana prije (tad smo pokrivali svaki drugi). Tako da mozda ima nesto u par dana apstinencije prije O 🤷♀️
Ahaaa. Znači, vi ste bas taj dan ovulacije pokrili. Kad je trebalo, ocito. 😊
Prema tvom potpisu, onda je ovo bilo treca sreca, tj iz treceg pokusaja ? To je relativno brzo.👏 ☺️
Osim folne i vrkute nisi nista pila? Sorry sto pilam.. 🤦🏽♀️😆
Uzivaj u ovom sretnom danu sa svojim dragim. 🥰
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Ma da, znam da simptomi na početku znaju biti dosta neugodni, samo se nadam da je na pravome mjestu... Vidjeti ćemo, držite fige🤞🙈
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Ahaaa. Znači, vi ste bas taj dan ovulacije pokrili. Kad je trebalo, ocito. 😊
Prema tvom potpisu, onda je ovo bilo treca sreca, tj iz treceg pokusaja ? To je relativno brzo.👏 ☺️
Osim folne i vrkute nisi nista pila? Sorry sto pilam.. 🤦🏽♀️😆
Uzivaj u ovom sretnom danu sa svojim dragim. 🥰
Tako je, treca sreca! 😊 A taman sam pocela tuliti da ce nam sigurno trebati dugo, zasto se vec ne dogadja 😂 A zapravo je to zbilja brzo, sad samo da bude sve kako treba!
Ovaj mjesec sam pauzirala s vrkutom, a folnu sam pila svaki dan, pocela sam krajem ozujka kad smo poceli raditi na bebici. 😊 Povremeno sam uzimala i vitamin C i D kad se sjetim ( njih sam uzimala i prije neovisno o planiranju trudnoce). Vrkutu sam inace pila par mjeseci ugl zbog toga da malo ublazi pms, bolne menge, potencijalne ciste i tako sve to...nisam pila svaki dan, mozda svaki drugi ali evo ovaj mj.sam pauzirala i namjeravala nastaviti nakon M. Sad ne znam kako se preporuca vrkuta tijekom trudnoce pa necu nista dok ne saznam. Ako vi imate kakve preporuke i saznanja oko toga, pisite 😀
- MM 33, ja 32
Jagodice cestitke, uzivaj i zelim ti mirnu trudnocu! Vrkutu nikako nemoj u trudnoci piti, cak se ne preporuca poslije O za slucaj zaceca.
Amelie jesmo odmorili smo se samo kao i svaki go brzo je prosao😁
Loza hahaha jesi ti to vidjela do sad da netko piski tek nakon tjedan dana kasnjenja? Svaka cast Jagodice na strpljenju mi bi vec kamion testova popiskile😁
XOXO hvala ti, javim naravno😘
Nego ned navecer je di je nasa Wonderer s testicem??
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Ma ne ne, to je krivi datum, O je na kraju bila 6 dana kasnije i zapravo sam piskila nakon 1 dana kasnjenja 😁 E sad, ja bar po simptomima O mislim da je bila tad i da se ciklus pomaknuo, nisam pratila trakicama pa ne mogu reci 100 posto 😊 Prosli mj.sam piskila 6 dana prije pa se razocarala 😂 i zato sam rekla da ubuduce necu dok ne zakasni 😀
Hvala za savjet za vrkutu. Citala sam svasta, i da se pije cijeli ciklus, i da se pije u T i da se ne pije u T... Sad svakako necu 😀
- MM 33, ja 32
Jooj što bi ja dala za ubrzanu probavu sad🤣🤣🙈🙈 Ovo kad crijeva frču mislim da će mi oči ispast🤦♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Meni je probava također ubrzana, baš primjećujem razliku..
I zubi su mi zadnja dva dana baš osjetljivi..
Ja sam isto ovaj ciklus pauzirala sa vrkutom, a sad da li je to povezano, nekako čisto sumnjam, ali opet sve je moguće.. 🙂
Evo meee!
Jagodice, cestitam, pravi pravcati plusic 😍! Divno za vidjeti kojom dinamikom Lozica puni gornju polovicu liste 💪!
Bojim se da ne ostanem uskoro samo ja u donjoj polovici 🤣🤣. Evo nekad tijekom cjelodnevne vožnje doma je dosla glupaca iz vedrog neba, iako mi je tempica i jutros ostala visoka 🤷♀️. Šta je, tu je, mi smo se izguštali cijeli tjedan, čak sam se jučer i okupala, baš odmor kakav mi je trebao, tako da me manje pogodio ovaj ne tako sretan kraj tjedna...
Ništa, slijedi njemu spermio a meni luda kuća na poslu u narednom periodu pa neću stić previše mislit o ičemu drugom. Idemo dalje, do plusića koji mora i kod mene valjda jednom doc 🙏!
Pozdrav svima 😘😘
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Sortiraj odgovore
Najstariji