Ne da stiže gadura, nego je full stigla! 😂 A vruće mi je da bi kožu oderala sa sebe!! Topim se, gorim, umirem, a sad mi gosti dolaze! 😂😂😂😂
Uglavnom, bilo mi je malo krivo, sreća pa nisam napravila još jedan test, jer da je bio pozitivan sad bi vjv pukla! Dragi i ja često pričamo o tome i kad je ovakva situacija (da dobijem) on mi je stvarno velika podrška, on je full miran, staložen i njegovo je samo "uspjeli smo prvi put i opet ćemo"... I s tim me nekako umiri i vjerujem da ćemo možda već idući ciklus uspjeti! 🤞💪💪
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
A i ja koliko sam bila pozitivna opet sam se rasplakala popodne ,doslo opet tuga i sve
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Nemojte bit tuzne 🤗🤗🤗 Vase bebice ce odabrati najbolje vrijeme za doc na ovaj svijet. 👶 Samo strpljenja i pozitivno! 😊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Ma meni su prestala sva žiganja, grčevi i slično, samo čekam još 11 dana do M pa što bude bit će😅 Ako budem T to će još samo uveličat naše vjenčanje u osmom mjesecu a ako ne pauziramo do svatova i krećemo onda u pravu akciju na medenom mjesecu😍
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Nemojte bit tuzne 🤗🤗🤗 Vase bebice ce odabrati najbolje vrijeme za doc na ovaj svijet. 👶 Samo strpljenja i pozitivno! 😊
Znam draga al jednostavno ne znam na koji način da probam nalazi su nam svi super jako se trudimo zelimo jako tu bebicu da je volimo i pazimo ,a ona nece da nam dodje
👦38👩32
Evo curke danas cim sam dobila i kad sam popodne prosla ipak to plakanje,kupila sam trakice one clearblue sa spajalice,pa cemo se seksati samo kad je smajlic znaci s puno manje seksa cemo probat,sta vi mislite o tome
👦38👩32
Evo curke danas cim sam dobila i kad sam popodne prosla ipak to plakanje,kupila sam trakice one clearblue sa spajalice,pa cemo se seksati samo kad je smajlic znaci s puno manje seksa cemo probat,sta vi mislite o tome
Ne spajalice nego sa smajlicem
👦38👩32
Cure moje, žao mi je za dolazak M.. Sljedeći ciklus će biti dobitni! ❤️
Lori, držim figeeeee! Razveseli nas u utorak.. 🤗🤗🤗🤗
Marinci, probaj jedan ciklus tako.. Ja sam ih koristila jedno tri ciklusa, a mislim da ću ih ubaciti opet u sljedeći ciklus za promjenu ili usporedno za običnim trakicama.. I isto manje seksa jer ga iscrpim jadnoga, eventualno svaki drugi, treći dan ispočetka i onda kad bude pik jer mi je teško pogoditi dan prije, dan iza i to je to.. Ali teško je to isplanirati, sve ovisi o raspoloženjima te dane itd..
Curke ja odem piškit moje m nema jos
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Sortiraj odgovore
Najstariji