Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veroma
    27. Ožujak 2021. 11:18

Mašoooo ma ti si trudnaaa. Ovakva crta na 9 dpo 🥰

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

Bambina
    27. Ožujak 2021. 11:19

Cure, s obzirom da ga nisam još do sada kupovala, koji test da kupim za rano otkrivanje ako budem piškila prije M? Znam samo da je bolje uzeti sa rozom bojom crtica.. 😅

• tratincica2309
    27. Ožujak 2021. 11:21

Wonderer

Hvala draga Bella, ja sam sinoć istraživala i ugl nudi PSOC kao najizgledniju varijantu. Ali još nisam čula za policisticne s redovnom M i bez cista 🤷‍♀️.
    Doduše, stvarno mi pojačano ispada kosa zadnje 2 godine i rekla bi da sam dlakavija nego prije (ali nisam neki vukodlak 🤣🤣), tako da bi se to moglo povezat s ovim povecanim "muskim" hormonima 🤷‍♀️🤷‍♀️. Dr Google nije najbolje rjesenje jer nudi more crnila, a ja nisam od onih što potonu, tako da čekam gin u pon i ako treba, idem i po drugo mišljenje i ponavljat pretrage 😊. Štitnjača mi je super, vadila sam hormone u 11. mj i bila na UZV.
    Lozice, ni ja ništa do sinoć nisam znala tako da nemam pojma po cemu ove ref. vrijednosti definiraju 🙈.

Draga Wonderer, meni je slican omjer lh i fsh kao tvoj..isto sam po dolasku nalaza googlala i bila u panici od pc jajnika...uvijek imam redovite menstruacije..ginekolog mi je rekao da tako manji omjer ne ukazuje na taj problem, te da bi mi se to vidilo na ultrazvuku. Tako da ne brini vjerovatno je sve u redu ☺☺☺

Loza 💙😇
    27. Ožujak 2021. 11:22

Mašooo pa ovo se sa svakim sljedećim testom sve bolje vidi 😍😍😍😍 jedva čekam da ti mogu čestitati 😁😁😁
    .
    Cureeee loza prijavljuje smeđarenjeeeee 🥳🥳🥳💃💃💃💃🥂🥂 nikad joj se više nisam radovala nego sad! Baš sam sretna što sam vidjela kako mi ciklus funkcionira i svakim sljedećim bit ću sve mirnija. Idući ciklus još će biti potvrda svega što sam naučila kroz zadnja dva, tako da se nadam da neće biti novih iznenađenja. Temp ću pratiti eto da se ne grizem kasnije što nisam, ali joj neću davati previše pažnje. Očito mi je pik dovoljna potvrda za o. Vjv će sutra biti 1dc kad baš krene prava krv 🥳🥳🥳🥳

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Maj4
    27. Ožujak 2021. 11:33

Sandričak

[v] Heej Wonderer ,da svuda pise ako je lh visi od fsh da su kao policisticni jajnici. Ali msm da i ako neko ima policisticne jajnike da moze sve da ima uredno,tj da dobija na vreme i da ima ovulaciju. Moja drugarica ima policisticne jajnike i dobija na 28 dana i ovulura 14.dc. Mislim da nemas policisticne jajnike ako ti do sada nisu rekli. Moras da sačekas ponedeljak i doktork da vidiš sta ce da ti kaze. Do tada probaj sto manje da guglas . 💋

[ ] Maj4 Nisam prestala zbog ukusa,menk se baas svidja caj iskrena da budem. 🙈😁 Nego sam prestala jer mislim da mi je ona poremetila ciklus ovaj mesec,i imala sam manje eggwhite sluzi dok inace imam bas puno. Alii sve to ne mora da znaci ,mozda i nije zbog toga,mozda je nesto drugo u pitanju,ali ja sam povezala jer sam sad samo to pocela da pije. I ako jeste to,onda ne mora da znaci da ce i kod tebe biti tako,jer vidis da svim devojkama u principu pomaze. 💋❤

Hvala, probat cu ju svakako pa sta bude 🤷🏼‍♀️ svi mi drugacije reagiramo na sve 😊

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

27. Ožujak 2021. 11:36

Maša🥰🤰🏼

Reamogla si nam stavit slikicu da vidimo kako je tamna, nadam se da ce ti pik brzo <3

Tlozakako si ti ? jel ima koga ? čega ?Monsterahmhm možda vam baš ova razbibriga donese iznenađenjeWondererne razmijem se stvarno ali se od sveg srca nadam da će bit sve ok :)

hvala vam svima cure , vidit ćemo što će bit popodne evo ja pisla jos jedan hahaah rekla sam si da kad jednom bude digitalac pozitivan više ne radim testove pa onda ih moram iskoristit prije digitalca, jel tako ?

Ja stvarno imam osjecaj da ima nešto

Jos nista nije tamno.. zato ni ne stavljam.. jos uvijek neka slabašna crtica.. ali  nema veze ja sam u radnoj akciji do daljnjeg 🤣 tamo oko 17h piskim trakicu da bude u isto vrijeme 🤣

27. Ožujak 2021. 11:41

Maša🥰🤰🏼

Tu se vidi ekstraa 😍 men se čini da i prvi jutarnji urin nie tolko dobar kolko podnevni jer i meni se više popodne vidilo nego u rano jutro 🙄

27. Ožujak 2021. 11:42

Bambina

Cure, s obzirom da ga nisam još do sada kupovala, koji test da kupim za rano otkrivanje ako budem piškila prije M? Znam samo da je bolje uzeti sa rozom bojom crtica.. 😅

Ja sam uzela bila Clear Sign u Bipe 6dana ranije kao i bila je blaga crtica ☺️

RiO MArE🐟😅❣️
    27. Ožujak 2021. 13:11

Skategirlmogla bi da, kad svi onda možeš i ti😁😁💜
    Sandričak ma pitala sam sa znam kad da ja pišnem iako sam već jucer🤦‍♀️ al sad sam se informirala... Pokusat cu ovaj ciklis sa bazalnom i tim lh pa cemo vidjeti😁😁
    Mašo to ce tebi lijepo da tamni... Za tako malo dpo zo je top, 💜💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Loza 💙😇
    27. Ožujak 2021. 13:36

Svečano objavljujem da je danas 1dc! 🥳🥳🥳🥳💃💃💃
    Bella možeš me maknuti s liste, kandidirati ću se opet za 15ak dana 😁😁😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.