Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    31. Siječanj 2021. 19:50

https://ibb.co/PYh2T33
    moja lh utihnula danas al rano.je jos.. tak su mi bile i u 11. mj i onda pocele tamnit i za 4 dana pik 😉 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

31. Siječanj 2021. 19:54

Eh ja sam odlucila napraviti LH trakicu cisto kad ih vec imam i nova posiljka je na putu,a 7DPO je tu i neki bolovi jajnika,danasnji ispad na muza pa sad jel PMS ili nesto drugo... vidjet cemo ☺️

31. Siječanj 2021. 20:10

▪Marty

lavanya 🌷 🔜🤰

▪Marty

lavanya 🌷 🔜🤰

Pozdrav cureee 😊 Nisam dugo pisala…ali nesto sam popratila 😊
    Zao mi je zbog svih minusa i vjestica, samo hrabro i optimisticno naprijed!!🍀🙏
    Cestitam od ❤ svim curama koje su ugledale svoje plusice 🙏 Tommy drzim 🤞 da je to to 🙏
    Kod mene danas ujutro pik 😊

heeej drago.mi je da si se javila 😁 kako si? daj nam slikicu pika, brzo si ga ulovila vidim 11 dc 👌👌🤞🤞 betoniraaaj to 😘

https://ibb.co/N6bSkVF
    Evo slikice… zapravo sam 14 dc…ne znam zasto pise 11 🤷‍♀️
    Poceli smo cim je zavrsila menga…od 6.dana svaki dan. Pomalo mi je dosta haha Ovaj mjesec sam rekla svaki dan cemo pa sta bude 😅 ako ne upali idem na prohodnost.
    Trudila sam se sto manje misliti…na poslu je bila ludnica, a i doma sam se maksimalno okupirala..samo da ne mislim.
    Kako si ti? 😊 uskoro ce pik?

wooow! to je to 🤞drziiim da je ovo dobitni ciklus!
    ako zelis klikni na trakicu i izmjenis si datume 😊 super je sto cim manje mislis na to, samo treba naci zanimaciju neku kao nasa Lovely i eto ga 😉
    evo bas sam pisnula lh, saljem kroz par min dok se izjasni. inace sam ok, spremna za ovulaciju. mi isto poceli vec 3.dc akcijati, al ono kak nam dode. nekad je to 2 put dnevno nekad produ 2-3 dana 🙊

Evo promijenila sam 😊
    I ja se nadam da ce ovaj biti dobitni!
    To i tebi zelim od ❤

buhtlica23
    31. Siječanj 2021. 20:23

▪Marty

Buhtlice nadam se da ce tamniti i da ces uloviti pik 🤞ovulacije imas inace, jesi mozda provjeravala?
    Tommy ahh ti toliko zeljeni simptomiciiii 😍😊 tako je, bitno da je pozitivno, od srca ti zelim da uzivas u svemu sto te ceka a i malo odmoris od svih ovih stresova, iscekivanja, tempiranja itd itd 💕🍼

Piskim unazad 3 mj na lh. Nisma ni jednom uhvatila pik. Ne znam imam li ih. Sve vise vjerujem da ih nemam. 😒

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

31. Siječanj 2021. 20:46

buhtlica23

▪Marty

Buhtlice nadam se da ce tamniti i da ces uloviti pik 🤞ovulacije imas inace, jesi mozda provjeravala?
    Tommy ahh ti toliko zeljeni simptomiciiii 😍😊 tako je, bitno da je pozitivno, od srca ti zelim da uzivas u svemu sto te ceka a i malo odmoris od svih ovih stresova, iscekivanja, tempiranja itd itd 💕🍼

Piskim unazad 3 mj na lh. Nisma ni jednom uhvatila pik. Ne znam imam li ih. Sve vise vjerujem da ih nemam. 😒

Buhtlice. Ne znam jesi radila detaljnije pretrage,vadila komplet hormone? Moze bit X uzroka da mozda nemas ovulacije ako vec nemas fizickih znakova. Jesi mozda isla kada na folikulometriju ili? Mozda za pocetak ne bi bilo lose da izvadis sve hormone da se vidi sto je,da mozda ne bi bilo jesto uzrokovano hormonima? Ja sam evo prije desetak dana saznala da imam PCOS i sekundarni sterilitet tek nakon sto sam privatno platila pregled jer moj socijalni ginekolog nije vidio te male cistice na jajnicima posto nema kvalitetan UZV, pa mozda za pocetak ne bi bilo lose da sve hormone izvadis da se vidi uzrok anovulatornih ciklusa,ako jesu anovulatorni

Loza 💙😇
    31. Siječanj 2021. 20:55

Marty hvala na informaciji 🤗

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

▪Marty
    31. Siječanj 2021. 20:58

Lavanya e supac 😉 hvala ti 💕 drzimo si 🤞
    Buhtlice da slazem se sto ti Hopeforyou napisala, evo mene je moja gin slala na 21. dan ciklusa na vadenje progesterona da provjeri dal ovuliram, ali ja imam cikluse 28 dana.. folikulometrija bi po meni za tebe bila bolje rjesenje, mozda da probas s tim bolje utvrditi svoje ovulacije..😘

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Lyra
    31. Siječanj 2021. 21:00

Buhtlice pricaj sa svojim ginekologom. Objasni da radite na bebi i da zelis znati imas li i kada ovulacije. 
    Buduci da imam PCOS, i sama sam uzimala progesteron za izazivanje menstruacije. On ti sprjecava ovulaciju. Znaci ako ga ti uzimas od 16. dana ciklusa, neces imati ovulaciju ni 17., ni 18., ni 19. dan.. i mene su tako na pocetku zeznuli jer su smatrali da imam skolsku ovulaciju (a to je tek nevjerojatno uz PCOS), poslije sam uzimala progesteron nakon ustanovljene ovulacije. 

👦 11/2017 👶 9/2020

▪Marty
    31. Siječanj 2021. 21:03

t.loza 🔜🤰

Marty hvala na informaciji 🤗

ma nista 😊

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

buhtlica23
    31. Siječanj 2021. 21:11

Lyra

Buhtlice pricaj sa svojim ginekologom. Objasni da radite na bebi i da zelis znati imas li i kada ovulacije.
    Buduci da imam PCOS, i sama sam uzimala progesteron za izazivanje menstruacije. On ti sprjecava ovulaciju. Znaci ako ga ti uzimas od 16. dana ciklusa, neces imati ovulaciju ni 17., ni 18., ni 19. dan.. i mene su tako na pocetku zeznuli jer su smatrali da imam skolsku ovulaciju (a to je tek nevjerojatno uz PCOS), poslije sam uzimala progesteron nakon ustanovljene ovulacije.

Imam i ja PCOS, zvala sam gin no sestrin odg je bio da su na go i da nastavim sa terapijom. 
    Ovo prvi put cujem da zbog tog ne mogu imat O, sutra ju zovem da mi da termin za pregled.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.