Cestitke cure na plusicima 😍❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pozdrav cureee 😊 Nisam dugo pisala…ali nesto sam popratila 😊
Zao mi je zbog svih minusa i vjestica, samo hrabro i optimisticno naprijed!!🍀🙏
Cestitam od ❤ svim curama koje su ugledale svoje plusice 🙏 Tommy drzim 🤞 da je to to 🙏
Kod mene danas ujutro pik 😊
heeej drago.mi je da si se javila 😁 kako si? daj nam slikicu pika, brzo si ga ulovila vidim 11 dc 👌👌🤞🤞 betoniraaaj to 😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Lovely kako si ti? 🤗
Dobro sam, hvala ❤ sutra zovem dr za pregled🥰
❤❤❤ trudnice nasa, veselim se zajedno s tobom, ma neopisivo mi je drago da te plusic docekao na opustenom ciklusu nakon svega sto si prosla🤗😍 sad samo uzivancija, ceka te prekrasno razdoblje zivota!
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Evo stavim Vam trakicu pa bacite pogled sto mislite?
https://ibb.co/jyNKLxQ
koji si dan ciklusa? mislim da bi mogao pik uskoro, za 2-3 dana 🤞
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Cestitam od ❤ svim curama koje su ugledale svoje plusice 🙏 Tommy drzim 🤞 da je to to 🙏
heeej drago.mi je da si se javila 😁 kako si? daj nam slikicu pika, brzo si ga ulovila vidim 11 dc 👌👌🤞🤞 betoniraaaj to 😘
https://ibb.co/N6bSkVF
Evo slikice... zapravo sam 14 dc...ne znam zasto pise 11 🤷♀️
Poceli smo cim je zavrsila menga...od 6.dana svaki dan. Pomalo mi je dosta haha Ovaj mjesec sam rekla svaki dan cemo pa sta bude 😅 ako ne upali idem na prohodnost.
Trudila sam se sto manje misliti...na poslu je bila ludnica, a i doma sam se maksimalno okupirala..samo da ne mislim.
Kako si ti? 😊 uskoro ce pik?
Evo stavim Vam trakicu pa bacite pogled sto mislite?
https://ibb.co/jyNKLxQ
koji si dan ciklusa? mislim da bi mogao pik uskoro, za 2-3 dana 🤞
Danas mi je 19 dc, ali kod mene je to sve zbrda zdola pijem utrogasten za izazivanje M. Bez tableta znam ne imat po 5 mj. Ovo je nesto najblize piku sto sam do sad ulovila. Prosli mj sam imala malo svjetlije drugi dan bijeli ko snjeg evise se nista nadziralo nije. Pa je ovo za mene ajme 🤣
Samo se nadam da ce tamnit jos da nece ko prisli mj.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
https://ibb.co/N6bSkVF
Evo slikice… zapravo sam 14 dc…ne znam zasto pise 11 🤷♀️
Poceli smo cim je zavrsila menga…od 6.dana svaki dan. Pomalo mi je dosta haha Ovaj mjesec sam rekla svaki dan cemo pa sta bude 😅 ako ne upali idem na prohodnost.
Trudila sam se sto manje misliti…na poslu je bila ludnica, a i doma sam se maksimalno okupirala..samo da ne mislim.
Kako si ti? 😊 uskoro ce pik?
wooow! to je to 🤞drziiim da je ovo dobitni ciklus!
ako zelis klikni na trakicu i izmjenis si datume 😊 super je sto cim manje mislis na to, samo treba naci zanimaciju neku kao nasa Lovely i eto ga 😉
evo bas sam pisnula lh, saljem kroz par min dok se izjasni. inace sam ok, spremna za ovulaciju. mi isto poceli vec 3.dc akcijati, al ono kak nam dode. nekad je to 2 put dnevno nekad produ 2-3 dana 🙊
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Tommy, Veroma curkeeee cestitam na plusicima! 🎉🎉❤❤ Tommy vidim zelis jos to potvrditi ali vjerujem da je to to, inace nikad ne vidim sjenice ovdje al tvoju vidim.jasno! 🤞🤞😍😍
Aaaa srecice 😍😍 hvalaa ti ❤❤
Neka samo ti vjeruj :) bitno da je pozitivno ❤
Meni je krenula opaka menga bol,ona bas me na trenutke tako probadalo..no ajde trenutno je to bol koju rado prihvacam 😊😊
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Hvala svim curama na lijepim rijecima.❤
Trakice narucene, ff instaliran dolazim i u klub cuclaca toplomjera 😂 (probala sam danas i jako mi je cudno) i sanjarka mogu na listu za 28.02.
Ma Tommy bas sam posebno sretna za tebe, sad jos vise zelim u jesenske bebe🙊
Buhtlice nadam se da ce tamniti i da ces uloviti pik 🤞ovulacije imas inace, jesi mozda provjeravala?
Tommy ahh ti toliko zeljeni simptomiciiii 😍😊 tako je, bitno da je pozitivno, od srca ti zelim da uzivas u svemu sto te ceka a i malo odmoris od svih ovih stresova, iscekivanja, tempiranja itd itd 💕🍼
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji