NutriLAB ulje noćurka. Bijela kutijica zelena etiketa. Pakovanje ima 30 kapsula ulja.
hvala! Vidim da je i za psorijazu, 2 u 1 ako pomogne bit će superiška <3
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
@Amy2019 Ja povremeno imam tako bolne ovulacije , popijem BlokMax Lady tabletu od Alkaloid firme, to su jedine tablete i inače koje mi pomažu kod bolnih M
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Kkcekam odgovoor da li si radila opet test…mada prerpostavljam javila bi da si nesto saznala 😍
Nisam draga, čekam pregled u petak, neću više razbijat glavu. Više me ne grči dole onako čudno kao da ću dobit, sad mi je okej sve, tako da očito neće doći, ali vjerojatno zbog poremećaja nekog očito….vidjet ćemo u petak sve
Pa dobro..cekam sa tobom..i drzim fige 😘😘😍😍😍
Cure, jedno pitanje za one koje znaju pouzdano kad najranije beta pokaze trudnocu, .??
ivonal gdje li je ona, nije se duuugo javljala? 🤔 pitam se sta je snjom. Ostale curke kako ste mi? Rastika jel sve pod kontrolom?
Snjeguljica kako si mi ti? Ima li kakvih naznaka da ce ovaj mjesec biti taj 😊😘
Tufnice,a kako si ti??💞💞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Cure, jedno pitanje za one koje znaju pouzdano kad najranije beta pokaze trudnocu, .??
Ako se dobro sjećam, tjedan dana nakon ovulacije, definitivno prije nego ovi testovi koji se rade preko urina.
Ako se dobro sjećam, tjedan dana nakon ovulacije, definitivno prije nego ovi testovi koji se rade preko urina.
Da..hvalaa..
Meni je pokazala 8 ili 7 dana prije menge
Meni je pokazala 8 ili 7 dana prije menge
Kolika ti je bila tada?
Sortiraj odgovore
Najstariji