Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    02. Listopad 2019. 07:03

mikii13

NutriLAB ulje noćurka. Bijela kutijica zelena etiketa. Pakovanje ima 30 kapsula ulja.

hvala! Vidim da je i za psorijazu, 2 u 1 ako pomogne bit će superiška <3  

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    02. Listopad 2019. 07:18

@Amy2019 Ja povremeno imam tako bolne ovulacije , popijem BlokMax Lady tabletu od Alkaloid firme, to su jedine tablete i inače koje mi pomažu kod bolnih M

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sneguljica1
    02. Listopad 2019. 08:43

KK_29.03

sneguljica1

Kkcekam odgovoor da li si radila opet test…mada prerpostavljam javila bi da si nesto saznala 😍

Nisam draga, čekam pregled u petak, neću više razbijat glavu. Više me ne grči dole onako čudno kao da ću dobit, sad mi je okej sve, tako da očito neće doći, ali vjerojatno zbog poremećaja nekog očito….vidjet ćemo u petak sve

Pa dobro..cekam sa tobom..i drzim fige 😘😘😍😍😍

sneguljica1
    02. Listopad 2019. 08:44

Cure, jedno pitanje za one koje znaju pouzdano kad najranije beta pokaze trudnocu, .??

jelenajelena
    02. Listopad 2019. 08:45

tufnica1602

ivonal gdje li je ona, nije se duuugo javljala? 🤔 pitam se sta je snjom. Ostale curke kako ste mi? Rastika jel sve pod kontrolom?
    Snjeguljica kako si mi ti? Ima li kakvih naznaka da ce ovaj mjesec biti taj 😊😘

Tufnice,a kako si ti??💞💞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

sneguljica1
    02. Listopad 2019. 08:47

Breskvice je li ima nesto novo??

Ana_Marija_2019
    02. Listopad 2019. 09:37

sneguljica1

Cure, jedno pitanje za one koje znaju pouzdano kad najranije beta pokaze trudnocu, .??

Ako se dobro sjećam, tjedan dana nakon ovulacije, definitivno prije nego ovi testovi koji se rade preko urina.

sneguljica1
    02. Listopad 2019. 10:08

Ana_Marija_2019

sneguljica1

Ako se dobro sjećam, tjedan dana nakon ovulacije, definitivno prije nego ovi testovi koji se rade preko urina.

Da..hvalaa..

02. Listopad 2019. 11:50

sneguljica1

Meni je pokazala 8 ili 7 dana prije menge

sneguljica1
    02. Listopad 2019. 12:12

mrvičak

sneguljica1

Meni je pokazala 8 ili 7 dana prije menge

Kolika ti je bila tada?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.