Miss miu bi danas trebala piskiti ako se na varam!
Mare draga, zao mi je...

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav svima, ja sam nova ovdje, i nisam jos stigla sve prouciti i procitati na forumu. Imam 37 godina i pokusavam zatrudnjeti 3 godine. Imam hashimoto, a i testovi za ovulaciju mi pokazuju da nemam ovulacije. Muzev spermiogram je dobar. Molim vas savjet kamo da krenem dalje, ginekologica me salje u vuk vrhovac,ali sam cula da tamo rade sve na zivo, a u petrovoj daju anesteziju. Za petrovu pak citam da se sve dugo ceka, a ja ne zelim gubiti vrijeme. Svi hvale dr.Lucingera i polikliniku Skvorc, ali ne znam koliko bi me tamo uopce kostala dijagnostika? Pomozite savjetom, zelim se sto prije nekamo naruciti! Hvala svima!
jednog cemo dana valjda i mi osjetiti tu srecu gledajuci plusic na testu; kada ce to biti, to ne znam ali nebo strpljive voli
drzite se trudilice, idemo u novi mjesec nade i ocekivanja, puse saljem
da lidija87,nadajmo se toj sreći,evo moja gadura nakon 5 dana kašnjenja stigla...

da,opet se je samo malo našalila s nama,da se malo ponadamo i opet nas bacila u ..ni sama neznam kakvo stanje...koma
da,opet se je samo malo našalila s nama,da se malo ponadamo i opet nas bacila u ..ni sama neznam kakvo stanje…koma
Mare, odradi to i u novi napad!!!!Ajmo, nema predaje, nema kome
, ajmo,ajmo sredit ćemo mi nju!!!

Cure, žene, trudilice... Samo polako, doći će i vaš mjesec... Držim fige!
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji