ne ne..ništa još jedan testić napravit i ako ni sad nije ++ onda je neka boleština...grrr
Moja vjestica trajala svega dva dana, vec se pondala, mozda ipak jesam trudna. Kupim test i evo krasni minus razocarala se dva put ovaj mjesec
😛😛
💑💑
jooooj,znam kako ti je... ja ak ne dobijem do sutra ujutro ponavljam test i jaaako se bojim tog minusa..
opet razočaranje...ponovila sam test i opet samo jedna crtica,nit gadure nit plusića...neznam što je
Dali nije trebala danas jos jedna trudilica radit test?? ali se ne mogu sjetit imena
5-tog sam trebala dobit,neznam kaj da radim...živčana sam 100 na sat,danas još idemo u svatove ,mene trbuh konstantno boli ,sise me bole...ma koma
Miss miu bi danas trebala piskiti ako se na varam!
Mare draga, zao mi je...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozdrav svima, ja sam nova ovdje, i nisam jos stigla sve prouciti i procitati na forumu. Imam 37 godina i pokusavam zatrudnjeti 3 godine. Imam hashimoto, a i testovi za ovulaciju mi pokazuju da nemam ovulacije. Muzev spermiogram je dobar. Molim vas savjet kamo da krenem dalje, ginekologica me salje u vuk vrhovac,ali sam cula da tamo rade sve na zivo, a u petrovoj daju anesteziju. Za petrovu pak citam da se sve dugo ceka, a ja ne zelim gubiti vrijeme. Svi hvale dr.Lucingera i polikliniku Skvorc, ali ne znam koliko bi me tamo uopce kostala dijagnostika? Pomozite savjetom, zelim se sto prije nekamo naruciti! Hvala svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji