Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    08. Kolovoz 2014. 13:00

ne ne..ništa još jedan testić napravit i ako ni sad nije ++ onda je neka boleština...grrr

Melly29
    08. Kolovoz 2014. 13:10

ma sada je veeelikiiii ++++ 

Ineskica
    08. Kolovoz 2014. 15:59

Moja vjestica trajala svega dva dana, vec se pondala, mozda ipak jesam trudna. Kupim test i evo krasni minus  razocarala se dva put ovaj mjesec 

😛😛
    💑💑

mare27
    08. Kolovoz 2014. 16:13

jooooj,znam kako ti je... ja ak ne dobijem do sutra ujutro ponavljam test i jaaako se bojim tog minusa..

mare27
    09. Kolovoz 2014. 07:38

opet razočaranje...ponovila sam test i opet samo jedna crtica,nit gadure nit plusića...neznam što je

Melly29
    09. Kolovoz 2014. 08:44

ufff... kada si trebala dobiti? a da u pon odes gin?

Melly29
    09. Kolovoz 2014. 08:45

Dali nije trebala danas jos jedna trudilica radit test?? ali se ne mogu sjetit imena 

mare27
    09. Kolovoz 2014. 09:41

5-tog sam trebala dobit,neznam kaj da radim...živčana sam 100 na sat,danas još idemo u svatove ,mene trbuh konstantno boli ,sise me bole...ma koma

09. Kolovoz 2014. 11:30

Miss miu bi danas trebala piskiti ako se na varam!

Mare draga, zao mi je...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• draz2
    09. Kolovoz 2014. 15:41

Pozdrav svima, ja sam nova ovdje, i nisam jos stigla sve prouciti i procitati na forumu. Imam 37 godina i pokusavam zatrudnjeti 3 godine. Imam hashimoto, a i testovi za ovulaciju mi pokazuju da nemam ovulacije. Muzev spermiogram je dobar. Molim vas savjet kamo da krenem dalje, ginekologica me salje u vuk vrhovac,ali sam cula da tamo rade sve na zivo, a u petrovoj daju anesteziju. Za petrovu pak citam da se sve dugo ceka, a ja ne zelim gubiti vrijeme. Svi hvale dr.Lucingera i polikliniku Skvorc, ali ne znam koliko bi me tamo uopce kostala dijagnostika? Pomozite savjetom, zelim se sto prije nekamo naruciti! Hvala svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.