Testovi za trudnocu, moguca trudnoca

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissMM

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav dame, nova sam ovdje. Zanima me da li je neka od vas bila u slicnoj situaciji. Kasnila mi je menstruacija 3-4 dana, uradila sam jucer 2 clear blue testa za rano utvrdjivanje i oba su pokazala blijedu crticu. Imala sam jucer blagi smedji iscjedak a danas imam krvarenje blago nalik menstrualnom i lagane bolove u donjem dijelu stomaka i ledja i bolne grudi. Zanima me jeli moguce da su testovi lazno pozitivni ili se radi o menstruaciji ili trudnoci a je li moguce opet imati kao menstruaciju?

Noir

Broj poruka: 150

Prijavi adminu

Moguce da je biokemijska jer bi s tolikim kasnjenjem trebala biti prava crta. A mozda je bila kasnija ovulacija, bilo bi dobro otici kod doktora cim prije.

3/23 želimo bebu
    [tickerfactory.com]

Dambo

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

https://i.postimg.cc/N0qTFhLP/IMG-20230518-191639.jpg [i.postimg.cc]
    https://i.postimg.cc/NfKrxGHz/IMG-20230518-191716.jpg [i.postimg.cc]
    https://i.postimg.cc/T24Kh84q/IMG-20230518-192126.jpg [i.postimg.cc]
    Zenee, kako vam ovo izgleda🥴🥴🥴uzivo je roza linija.
    Da li je nekome bila ovakva a da je bila evaporacijska🥴

Dambo

Prijavi adminu

Stavila sam na jednu i filter.
    Uradjen maloprije, znaci 10 mokraca danas a i pila sam tecnost.

Noir

Prijavi adminu

Dambo

Stavila sam na jednu i filter.
    Uradjen maloprije, znaci 10 mokraca danas a i pila sam tecnost.

Vidi se crta slaba. Koji ti je dan ciklus?

3/23 želimo bebu
    [tickerfactory.com]

Dambo

Prijavi adminu

Pa nisu mi u dan tacni, danas 29dc a obicno dobijam 31-32og dana.

Noir

Prijavi adminu

Dambo

Pa nisu mi u dan tacni, danas 29dc a obicno dobijam 31-32og dana.

Onda ponovi sutra pa vidi jel tamni

3/23 želimo bebu
    [tickerfactory.com]

Dambo

Prijavi adminu

Hocu. Nadam se da hoce🍀🙏

• anaa3332

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Pozdrav cure,ovako prvi odnos sam imala 2.4. Dakle prvi odnos ikad🤣 zatim sam malo krvarila tu noc (crvena krv svjeza) i stalo je,dan nakon 3.4. Sam opet dobila krvarenje trajalo je 5 dana,neznam dal je to bila obicna menga ili zbog himena jer sam se svasta nacitala,pa sam zbunjena,nakon toga sam opet krvarila 27.4. Ali slabije nego inace 2 i pol dana max 3,imala sam mozda 2 puna uloska krvi u ta 3 dana,vadila sam betu 2.5.,8.5., i 17.5. Svaki put je rezultat 0.0,bila sam kod gin 17.5. I reko je da ne vidi nikakve znakove trudnoce,al vjv je prerano da bi on to vidio,od tog odnosa je sada proslo 6 tjedana,sta vi mislite dali sam mozda trudna?

Marija_94

Broj poruka: 92

Prijavi adminu

anaa3332

Pozdrav cure,ovako prvi odnos sam imala 2.4. Dakle prvi odnos ikad🤣 zatim sam malo krvarila tu noc (crvena krv svjeza) i stalo je,dan nakon 3.4. Sam opet dobila krvarenje trajalo je 5 dana,neznam dal je to bila obicna menga ili zbog himena jer sam se svasta nacitala,pa sam zbunjena,nakon toga sam opet krvarila 27.4. Ali slabije nego inace 2 i pol dana max 3,imala sam mozda 2 puna uloska krvi u ta 3 dana,vadila sam betu 2.5.,8.5., i 17.5. Svaki put je rezultat 0.0,bila sam kod gin 17.5. I reko je da ne vidi nikakve znakove trudnoce,al vjv je prerano da bi on to vidio,od tog odnosa je sada proslo 6 tjedana,sta vi mislite dali sam mozda trudna?

Nisi :)

[tickerfactory.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.