Da da,pozitivan je 🥰
Juhuuuu cestitke🎊🤰🏻👌🏻
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Pozdrav, situacija je prilično zamršena.
16.05. napravljen embrio transfer, 3 dana star,
26.05. počinje smeckasto krvarenje, a 28.05. bolovi, temperatura i jače krvarenje, odlazim u bolnicu, tamo me dovedu u red. Analiza krvi i urina je u redu, nema znakova infekcije, ultrazvučno se vidi plod 5 mm.Krvarenje je trajalo neka 24 sata, prekratko za menstruaciju. Napravljen test koji je negativan, beta još nije rađena.Temperatura se zadržala neka dva dana malo iznad 37. Klinika misli da je to bio hematom i da je zato krvarilo jače ( uglavnom oni test ne priznaju, samo nalaz iz krvi).
Jel imao netko slično iskustvo ili zna da je netko imao takvo iskustvo?
Hvala
Pozdrav, situacija je prilično zamršena.
16.05. napravljen embrio transfer, 3 dana star,
26.05. počinje smeckasto krvarenje, a 28.05. bolovi, temperatura i jače krvarenje, odlazim u bolnicu, tamo me dovedu u red. Analiza krvi i urina je u redu, nema znakova infekcije, ultrazvučno se vidi plod 5 mm.Krvarenje je trajalo neka 24 sata, prekratko za menstruaciju. Napravljen test koji je negativan, beta još nije rađena.Temperatura se zadržala neka dva dana malo iznad 37. Klinika misli da je to bio hematom i da je zato krvarilo jače ( uglavnom oni test ne priznaju, samo nalaz iz krvi).
Jel imao netko slično iskustvo ili zna da je netko imao takvo iskustvo?
Hvala
Hm nije mi jasno kako se vidi plod na UZV, a test negativan. Plod od 5 mm je vec 6. ili 7. nedelja trudnoce, a tada bi test morao pokazati jaku jaku crticu.
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Sve je onako kako sam napisala. Uzv je napravljen u bolnici. I meni je sve to prečudno....
Hej žene,
Da li je tko koristio Gravignost Mini test za trudnoću, cca 2e kosta, samo je trakica?.
Testirala sam se jutros s njim, ali nista, tj.negativan, danas mi je dan kada bi trebala dobiti..
*rani spontani- 01.24
Hej žene,
Da li je tko koristioGravignost Mini test za trudnoću, cca 2e kosta, samo je trakica?.Testirala sam se jutros s njim, ali nista, tj.negativan, danas mi je dan kada bi trebala dobiti..
Savjet pricekajte da zakasni koji dan pa se testirajte.
Za taj neznam,ali ja sam se testirala dva dana ptije ocekivane m i zo u vecernjim satima sa clear blue digital.
On je vec pokazao tada plus
Sretno
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Pozdrav svima,ne mogu stavit sliku jer se to ne moze noti viditi na slici 😅
Jel se kojoj dogodilo da je samo ona vidila skroooz blagu drugu liniju i da je bila trudnoca? Nisu mi redoviti ciklusi,cca svako 40-45 dana.
Prosli put mi je odmah isti tren bila linija vidljiva iz aviona.Sad mi je 5ti dan kasnjenja.
2014 ab 😔
2019 biokemijska trudnoca
2020 biokemijska trudnoca
2021 +
2022 stiglo nase blago ❤️
2025 + ❤️
zdravoo cure opet jaa danas sam uradila jedan test koji je bilo pozitivan a drugi negativan ????
Sortiraj odgovore
Najstariji