Testovi

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • scevickrpic

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Nadam se da mi od vas neko moze pomoci ….ovako radila sam par testova i vidila se blago roza crta al dosta svijtla 5 dan prije mm napravim test i pozitivan vidi se plus i s drugim urinom napravim digit…i ono minus …sutra 4 dan napravim sa prvim digitalni plus 1-2 tjedna i drugi plus i dobijem smedi iscjedak samo taj dan jedamput i to je bilo to …nazovem gin i narucime 8.4 i da mi ultrogestan da stavljam vaginalno i od omda mi ili test neg ili se vidi al jako jako slaba crta ….pa me zanima dal taj ultrogestan moze utjecati na test jer nisam jos dobila a nemam naznake da cu dobiti….cure ..mame pomozite izludila sam

  • Avatar luce35

    luce35

    Broj poruka: 1433

    Prijavi adminu

    Ne muci se s testovima nego u prvi laboratorij izvadi betu

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.