Test za trudnocu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marija2624
    31. Kolovoz 2020. 17:30

Da zato sam i zbunjena, moguce da sa testom nesto nije uredu, odradit cu sutra s prvim urinom ponovo pa cemo vidjeti. Hvala vam :)

Mallla
    31. Kolovoz 2020. 20:36

Marija na digitalcu ta druga crta nije mjerilo jesi trudna ili ne, zapravo su uvijek prisutne 2 crte ili bar gotovo uvijek. Ima kupici clear blue plosnati on može 6 dana prije i pokazat će jasno jel trudnoća ili ne! 

url=https://lilypie.com]

SAYURI
    31. Kolovoz 2020. 21:23

Evo malo sam istrazivala, i nasla super objasnjenje i clanak. Ipak ta druga linija znaci pozivitno...

https://wehavekids.com/having-baby/What-Does-the-Inside-of-a-Clearblue-Digital-Test-Look-Like

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    31. Kolovoz 2020. 21:24

Samo skrolaj odmah pred kraj preskoci uvod i rastavljanje..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• marija2624
    31. Kolovoz 2020. 21:37

SAYURI

Hvala ti puno, ja nisam imala mira pa sam otisla po jos jedan test i uradila ga maloprije,  dobila sam pozitivan rezultat.
    🤗😊🙏
    Poatat cu mama po prvi put! Mojoj sreci nema kraja 😊😊😊

• marija2624
    31. Kolovoz 2020. 21:40

Mallla

Marija na digitalcu ta druga crta nije mjerilo jesi trudna ili ne, zapravo su uvijek prisutne 2 crte ili bar gotovo uvijek. Ima kupici clear blue plosnati on može 6 dana prije i pokazat će jasno jel trudnoća ili ne!

Upravo taj uradila i dobila poz rezultat :D 🥰😊

SAYURI
    31. Kolovoz 2020. 22:07

marija2624

SAYURI

Hvala ti puno, ja nisam imala mira pa sam otisla po jos jedan test i uradila ga maloprije, dobila sam pozitivan rezultat.
    🤗😊🙏

Ma bravo, cestitam 🥳🥳

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• marija2624
    31. Kolovoz 2020. 22:11

Hva

SAYURI

marija2624

SAYURI

Hvala ti puno, ja nisam imala mira pa sam otisla po jos jedan test i uradila ga maloprije, dobila sam pozitivan rezultat.
    🤗😊🙏

Ma bravo, cestitam 🥳🥳

Hvala 😊

dejaaaaaa
    22. Rujan 2020. 22:51

Molim vas za odgovor, nikad mi mens. nije kasnila s tim nisam imala problem stvarno uvijek je redovna pa cak dan dva prije, sada mi kasni 4 dana, test je negativan a gin. kaze da je na ultrazvuku jos rano da se ista moze zakljuciti, mada vidi nesto. Sluznica je zadebljana sto moze da predstavlja i ranu trudnocu a i dolazak mens. Zakazan mi je termin za 7 danaa, dok ovako ludim i cekam jer ne znam na cemu sam a bila bi mi prva trudnoća i naravno najradosnija vijest koju bi saznala u zivotu ikadaaa, molim da mi se javi ako koja od vas ima takvo iskustvo vec. Dani su kao godineee. Lijep pozdrav za sve♡

• Mia1910
    24. Rujan 2020. 23:35

Pozdrav cure!
    Da li se može raditi test nakon završetka menstruacije ako sumnjam na trudnoću?
    Negdje na forumu sam pronašla da se može raditi kad završi krvarenje, al me zanima da li je neka od Vas imala možda takav slučaj pa ga napravila?
    Hvala unaprijed! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.