Test na trudnocu.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aldijana
    11. Srpanj 2022. 15:30

Cao mile. Kako ste😃 nisam dugo bila na grupi jer sam dugo bila u depresiji. Imala sam U Decemrbu pobacaj u 12 ss Sad sam opet tu... pazila sam se do proslog mjeseca pa sam se bacila na posao😅 Jutros sam trebala dobiti menzu ali je nema. U nadi sam da ce biti positivab odradim test poslije podne. Druga crtica se blijedo vidjela. Sada neznam da li sam od seine zelje sebi to umislila ili jpak je pozitvan. Mislila sam opet kasnije ponoviti ili je bolke pricekati. Nemam nikakvi simptoma samo sam u posljednih 5 dana imala neke ko grceve ispod trbuha i Imam osjecaj umora. Mozda cak bude plusis da obradujem sebe i muza al kcer najvise. Jer zeljno zeli bracu i seku.

kk1109
    11. Srpanj 2022. 21:39

Aldijana

Cao mile. Kako ste😃 nisam dugo bila na grupi jer sam dugo bila u depresiji. Imala sam U Decemrbu pobacaj u 12 ss Sad sam opet tu… pazila sam se do proslog mjeseca pa sam se bacila na posao😅 Jutros sam trebala dobiti menzu ali je nema. U nadi sam da ce biti positivab odradim test poslije podne. Druga crtica se blijedo vidjela. Sada neznam da li sam od seine zelje sebi to umislila ili jpak je pozitvan. Mislila sam opet kasnije ponoviti ili je bolke pricekati. Nemam nikakvi simptoma samo sam u posljednih 5 dana imala neke ko grceve ispod trbuha i Imam osjecaj umora. Mozda cak bude plusis da obradujem sebe i muza al kcer najvise. Jer zeljno zeli bracu i seku.

Slobodno okaci slikicu pa da se zajedno veselimo tvom plusicu...napravi ih jos svakako pa da vidis jel tamni 🤗
    Drzim figee 🤞🤞

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• Aldijana
    12. Srpanj 2022. 08:18

kk1109

Aldijana

Cao mile. Kako ste😃 nisam dugo bila na grupi jer sam dugo bila u depresiji. Imala sam U Decemrbu pobacaj u 12 ss Sad sam opet tu… pazila sam se do proslog mjeseca pa sam se bacila na posao😅 Jutros sam trebala dobiti menzu ali je nema. U nadi sam da ce biti positivab odradim test poslije podne. Druga crtica se blijedo vidjela. Sada neznam da li sam od seine zelje sebi to umislila ili jpak je pozitvan. Mislila sam opet kasnije ponoviti ili je bolke pricekati. Nemam nikakvi simptoma samo sam u posljednih 5 dana imala neke ko grceve ispod trbuha i Imam osjecaj umora. Mozda cak bude plusis da obradujem sebe i muza al kcer najvise. Jer zeljno zeli bracu i seku.

Slobodno okaci slikicu pa da se zajedno veselimo tvom plusicu…napravi ih jos svakako pa da vidis jel tamni 🤗
    Drzim figee 🤞🤞

Ubacila bi ali kako 😅 danas cu Opet da uradim pa se nadam da ce biti. Uzeti cu sa tjednima pa da vidim🥰

• Aldijana
    12. Srpanj 2022. 14:26

https://ibb.co/YXm5mTS evo ga sta kazete

• Aldijana
    12. Srpanj 2022. 14:27

Aldijana

https://ibb.co/YXm5mTS evo ga sta kazete

Ovaj crveni je od sinoc a ovaj Blue je od jutros🥺

kk1109
    12. Srpanj 2022. 15:49

Pozitivnooo :) cestitaaam ❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• Aldijana
    12. Srpanj 2022. 16:52

kk1109

Pozitivnooo :) cestitaaam ❤️

Hvalaaaaa❣️❣️❣️

• Patrisa
    13. Srpanj 2022. 08:42

Cao curke.
    Jako sam nova na forumu.
    Pokušavamo dobiti dijete 5 godina i neide a jako smo mladi 25goe oboje.
    Danas sam radila test nakon et 4.IVF, vidi se jako slaba crta. Neznam dal je to od tolke želje pa samo ja vidimili je ovaj put stvarno uspjelo.
    Pomozite 😥❤

https://ibb.co/Vgn10c8

• Patrisa
    13. Srpanj 2022. 08:46

https://ibb.co/d0BGwzd

• Patrisa
    13. Srpanj 2022. 10:32

_Sayuri_

Patrisa

Cao curke.
    Jako sam nova na forumu.
    Pokušavamo dobiti dijete 5 godina i neide a jako smo mladi 25goe oboje.
    Danas sam radila test nakon et 4.IVF, vidi se jako slaba crta. Neznam dal je to od tolke želje pa samo ja vidimili je ovaj put stvarno uspjelo.
    Pomozite 😥❤

https://ibb.co/Vgn10c8

Koliko je proslo dana?

8 dana 
    Možda je još prerano ali to čekanje me ubija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI