Teska trudnicka depresija

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Paula 5

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Cure pozdrav.  Pisem ovdje u nadi da cete mi dati neki adekvatan savjet  jer zelim izluditi. 

    Trudnoca  planirana i zeljena i bum.  Udarila me jako teska trudnicka depresija.  Pritom ne mislim na ono da me pucaju hormoni,  vec sam zbolja u gadnoj depresiji.  
    Pijem Normabel koji me samo uspava i mrvicu smiri  no depresija je i dalje prisutna u meni. 

    Kako se boriti s tim? Kako trudnocu iznjeti do kraja? Ginekolog mi je rekao da ce mi od 12 tt dati antidepresive jer tretrenutnim stanjem ne cinim nista dobro plodu. 
    Jel se netko od vas nasao u slicnoj situacojisda mi isprica svoje iskustvo? Kako.ste se izborile s trudnocom do kraja?

  • Avatar Noemi

    Noemi

    Broj poruka: 188

    Prijavi adminu

    Draga Paula, zao mi je sto proživljavas teške trenutke.. meni se u trudnoći vratila anksioznost, ne koristim lijekove osim normabela al svaki dan je velika borba.. molim te otiđi na Rebro, tamo su odlični doktori koji prvo probaju sa psihoterapijom pa ako ne ide daju AD. Nemoj da ti ginekolog prepisuje antidepresive jer nisu bezazleni u trudnoći, mogu ti dati preporuku za doktore gore.. jer meni puno pomažu.. daj mi svoj mail pa se možemo čuti jer su ovdje srećom sve vesele trudnice i malo se priča o psihičkim problemima u trudnoći… pusa velika i drži se 

    [lilypie.com]

  • Paula 5

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Hej,  hvala ti sto si se javila..  Kako da ti posaljem peivatnu poruku? Daj ti meni pa cu ti napisati mail. 

  • Avatar Noemi

    Noemi

    Broj poruka: 188

    Prijavi adminu

    Nema ovdje privatnih poruka.. možeš mi pisati na ikonjevod@gmail.com 😊

    [lilypie.com]

  • Paula 5

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Poslala sam ti mail :) 

  • Avatar Lunah

    Lunah

    Broj poruka: 41

    Prijavi adminu

    I ja se isto borim sa depresijom, ne pijem nikakve lijekove i nisam bila kod doktora jer mi ne treba još jedna dijagnoza. Željena je bebica i sve volim ju jako ali sam jako tužna, imam crne misli po glavi, neke dane proplačem i pola dana i kad si dodirnem trbuh imam osjećaj ko da me beba tješi sve će biti bolje, partner moj to ne razumije, s obzirom da radi u njemačkoj uz mene je u cijeloj trudnoći bio samo mjesec dana. Možda sam zbog toga najviše i tužna, osjećam kao da mi se srce lomi  i to baš ona tupa bol u prsima sad sam ušla u 3. tromjesečje. Moji doma me ne razumiju gledaju na mene kao na razmaženu cvilidretu a meni je tako teško biti sama sa svojim mislima, ne znam što napraviti 

    [lilypie.com]

  • Saki123

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    Zdravo cure, da li ima neka devojka kojoj se depresija pojavila u trudnici? Posto vidim da odavno niko nije pisao nista na tu temu, a trebao bi mi savet 😕

  • slonicnelic1

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Hy Saki,ja upravo gledam ove postove i cini mi se sve to je davno pisano  i onda vidim tvoj  post je upravo prije par dana pisan.Ja sam upravo u trecoj trudnoci i kao i usvakoj tako i u ovoj prati me depresija ali i inace ju imam,te sam pila u obe trudnoce antidepresive,sve je uredu s djecom(pocela u 5.mj.pit),a sad evo u 6.mj. sam i sad osjecam da je vrijeme ponovno za antidepresive jer dosad je nekako islo ali mislim da nije dobro da se ovoliko patim,a to mi je i psihijatrica rekla. 

  • Zoe14

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Hej, ako imaš kakav savjet kao iskusna depresivna trudnica, slušam! Borim se i ja s depresijom od prije, ali ovo su nove dubine 

    slonicnelic1

    Hy Saki,ja upravo gledam ove postove i cini mi se sve to je davno pisano i onda vidim tvoj post je upravo prije par dana pisan.Ja sam upravo u trecoj trudnoci i kao i usvakoj tako i u ovoj prati me depresija ali i inace ju imam,te sam pila u obe trudnoce antidepresive,sve je uredu s djecom(pocela u 5.mj.pit),a sad evo u 6.mj. sam i sad osjecam da je vrijeme ponovno za antidepresive jer dosad je nekako islo ali mislim da nije dobro da se ovoliko patim,a to mi je i psihijatrica rekla.


  • Vana

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Hej cure i ja imam veliki problem.
    Evo 20tj sam trudna.
    Do prije 3 mj pila eliceu.
    Sad mi se sve vratilo užas.
    Kraj 5ero djece moram funkcionirati.
    A kako.
    Mračenje, znojenje, strah, nervoza… Opet se sve vratilo užas. Moram kod dr da mi vrati terapiju. Nadam se da hoće. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.